کتاب الکترونیکی

فرآیندهای جداسازی

Separation Processes

دانلود کتاب Separation Processes (به فارسی: فرآیندهای جداسازی) نوشته شده توسط «S. Grandison – M. J. Lewis»


اطلاعات کتاب فرآیندهای جداسازی

موضوع اصلی: زیست شناسی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Technomic Publishing Company

نویسنده: S. Grandison – M. J. Lewis

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1996

تعداد صفحه: 296

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9781855732872 , 1-85573-287-4

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فرآیندهای جداسازی

از مقدمه ویراستاران این کتاب بر روش ها و تکنیک های جدیدتر برای جداسازی اجزای غذایی و محصولات صنعت بیوتکنولوژی متمرکز است. هر فصل به نوع یا حوزه خاصی از کاربرد می پردازد و شامل اطلاعاتی در مورد اصول اولیه، تجهیزات صنعتی موجود، کاربردهای تجاری و مروری بر تحقیق و توسعه فعلی است. بیشتر تاکید بر استخراج ماکرومولکول ها، افزایش ارزش افزوده غذاها و بازیابی اجزای ارزشمند از محصولات جانبی و محیط های تخمیر است. بسیاری از روش های مورد بحث در حال حاضر در عمل تجاری هستند، در حالی که دیگران به شدت در حال تحقیق هستند. فناوری جداسازی و فیلتراسیون در فرآوری مواد غذایی و بیوتکنولوژی اهمیت زیادی دارد. این کتاب جدید بررسی بسیار دقیقی از مهم‌ترین و پیشرفته‌ترین فرآیندهای جداسازی در حال استفاده ارائه می‌دهد. هر فصل توسط یک متخصص یا متخصصان در نوع جداسازی مورد بحث تهیه شده است. هر روش جداسازی مربوط به کاربردهای تجاری عملی است.


From the Editors’ Preface This book concentrates on the more recent methods and techniques for separating food components and products of the biotechnology industry. Each chapter deals with a specific type or area of application and includes information on the basic principles, industrial equipment available, commercial applications, and an overview of current research and development. Much of the emphasis is on extraction of macromolecules, increasing the added value of foods and recovering valuable components from by-products and fermentation media. Many of the methods discussed are now in commercial practice, while others are being vigorously researched. Separation and filtration technology is of major importance in food processing and biotechnology. This new book provides a very detailed examination of the most important, advanced separation processes now in use. Each chapter is prepared by a specialist or specialists in the type of separation discussed. Each separation method is related to practical commercial applications.

دانلود کتاب «فرآیندهای جداسازی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.