دانلود کتاب Fruit and Vegetable Biotechnology (به فارسی: بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات) نوشته شده توسط «Victoriano Valpuesta»
اطلاعات کتاب بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات
موضوع اصلی: بیوتکنولوژی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Victoriano Valpuesta
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 332
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 9780849314360 , 0-8493-1436-4 , 1855734672
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات
بررسی می کند که چگونه بیوتکنولوژی می تواند کیفیت و بهره وری کشت میوه و سبزیجات را بهبود بخشد. تأثیر عمده آن بر کشت میوه و سبزیجات و متعاقب آن پردازش مواد غذایی را بررسی می کند.
دانلود کتاب «بیوتکنولوژی میوه و سبزیجات»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.