دانلود کتاب Handbook of frozen foods (به فارسی: کتاب راهنمای غذاهای منجمد) نوشته شده توسط «Y. H. Hui – Isabel Guerrero Legarretta – Miang Hoong Lim – K.D. Murrell – Wai-Kit Nip»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای غذاهای منجمد
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Marcel Dekker
نویسنده: Y. H. Hui – Isabel Guerrero Legarretta – Miang Hoong Lim – K.D. Murrell – Wai-Kit Nip
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 707
حجم کتاب: 15 مگابایت
کد کتاب: 9780824747121 , 0-8247-4712-7
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتاب راهنمای غذاهای منجمد
این مرجع با جمعآوری مقدار قابل توجهی از تخصص حرفهای در زمینه علوم، فناوری و مهندسی مواد غذایی منجمد، ساخت، پردازش، بازرسی و ایمنی مواد غذایی منجمد را توصیف میکند – بررسی طیف گستردهای از موضوعات در بستهبندی مواد غذایی منجمد، کیفیت و ماندگاری. از بیش از 50 نفر از معتبرترین رهبران در این زمینه.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای غذاهای منجمد»
![مبلغی که بابت خرید کتاب میپردازیم به مراتب پایینتر از هزینههایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.](https://blog.balyan.ir/wp-content/uploads/2023/01/Buy-books-and-build-a-good-life.jpg)