دانلود کتاب DAIRY MICROBIOLOGY HANDBOOK (به فارسی: جزوه میکروب شناسی لبنیات)
اطلاعات کتاب جزوه میکروب شناسی لبنیات
موضوع اصلی: بوم شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
تعداد صفحه: 761
حجم کتاب: 48 مگابایت
کد کتاب: 0-471-38506-4
نوبت چاپ: 3rd ed
دانلود کتاب «جزوه میکروب شناسی لبنیات»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.