دانلود کتاب Bread Staling (به فارسی: بیات شدن نان) نوشته شده توسط «Pavinee Chinachoti – Yael Vodovotz»
اطلاعات کتاب بیات شدن نان
موضوع اصلی: بوم شناسی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Pavinee Chinachoti – Yael Vodovotz
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2001
تعداد صفحه: 177
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9780849387906 , 0-8493-87906
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب بیات شدن نان
نقش نشاسته، گلوتن، لیپیدها، آب و سایر اجزاء در بیات شدن نان موضوع مطالعه مستمر با استفاده از روشهای تحلیلی پیشرفته و رویکردهای چند رشتهای پیچیده است. اخیراً پیشرفت قابل توجهی در درک بنیادی وقایع منجر به بیات شدن نان حاصل شده است. بیاتی نان دانش کنونی را از منظر فیزیکی و شیمیایی با هدف ارائه روشهای کاربردی برای بهبود ماندگاری محصول و طراحی محصولات پخته شده جدید و طولانیتر ارائه میکند. مشارکت کنندگان نحوه حل این مشکل غذایی را با استفاده از علم پلیمر، تحقیقات مواد و طیف سنجی مولکولی که روشی جدید برای نزدیک شدن به یک مشکل چند صد ساله است، توضیح می دهند. این رویکرد می تواند به تولیدکنندگان در توسعه فرمولاسیون ضد بیاتی برای نان و سایر محصولات پخته شده کمک کند. حوزههای غیرسنتی تحقیق ارائهشده در این کتاب، مانند انتقال شیشهای به لاستیک و ارتباط آن با بیات شدن نان، اطلاعات مهمی را برای دانشمندان و مهندسان فراهم میکند.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.