دانلود کتاب Microbiology Handbook – Dairy Products Leatherhead (به فارسی: راهنمای میکروبیولوژی – سر چرم محصولات لبنی) نوشته شده توسط «Rhea Fernandes»
اطلاعات کتاب راهنمای میکروبیولوژی – سر چرم محصولات لبنی
موضوع اصلی: 1
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: Rhea Fernandes
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 174
حجم کتاب: 1 مگابایت
کد کتاب: 1905224621 , 9781905224623
نوبت چاپ: 3rd Revised edition
توضیحات کتاب راهنمای میکروبیولوژی – سر چرم محصولات لبنی
شیر و محصولات لبنی بخش مرکزی رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند، زیرا سرشار از مواد مغذی هستند. از سوی دیگر، به دلیل ارزش غذایی بالایی که دارند، از رشد سریع میکروبی حمایت می کنند. در برخی موارد، این رشد میکروبی مفید است، در حالی که در برخی دیگر نامطلوب است. محصولات لبنی ممکن است با پاتوژن ها یا سموم میکروبی آلوده شوند. بنابراین، میکروبیولوژی این محصولات برای کسانی که در صنعت لبنیات هستند مورد توجه است. «راهنمای میکروبیولوژی – محصولات لبنی» به خوانندگان یک مرجع آسان برای استفاده از میکروارگانیسم های موجود در شیر و محصولات لبنی ارائه می دهد. این کتاب شامل موارد زیر است: میکرو فلور اولیه؛ منابع آلودگی؛ اثرات فرآوری بر بقا و رشد میکروارگانیسم ها؛ فساد؛ و خطرات شناسایی شده با مصرف این محصولات. این کتاب برای اولین بار در سال 1995 منتشر شد، و اکنون در چاپ سوم خود است و بر مفید بودن آن به عنوان یک راهنمای مرجع تأکید می کند. همانند نسخههای قبلی، این کتاب کاملاً بهروز شده اطلاعات را در زیر دستههای محصولات کلیدی ارائه میدهد: محصولات شیر مایع غلیظ و شیر خشک خامه کره و شیرهای تخمیری پنیر بستنی محصولات HACCP و اطلاعات تماس با بخشهای مختلف مسئول مواد غذایی نیز بررسی شده است. تجدید نظر شده است. علاوه بر این، این نسخه جدید اکنون شامل: مقررات کمیسیون در مورد قوانین بهداشتی برای مواد غذایی با منشاء حیوانی (EC 853/2004) و معیارهای میکروبیولوژیکی برای مواد غذایی (EC 2073/2005) یک پاتوژن کلیدی – Enterobacter sakazakii، مرتبط با استفاده از شیر خشک های پودری برای نوزادان و با شیوع مننژیت، سپتی سمی، و انتروکولیت نکروزان مرتبط است.
دانلود کتاب «راهنمای میکروبیولوژی – سر چرم محصولات لبنی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.