کتاب الکترونیکی

فعل و انفعالات پروتئین و حلال

Protein-Solvent Interactions

دانلود کتاب Protein-Solvent Interactions (به فارسی: فعل و انفعالات پروتئین و حلال) نوشته شده توسط «Roger Gregory»


اطلاعات کتاب فعل و انفعالات پروتئین و حلال

موضوع اصلی: بیوتکنولوژی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: M. Dekker

نویسنده: Roger Gregory

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1995

تعداد صفحه: 591

حجم کتاب: 156 مگابایت

کد کتاب: 9780824792398 , 0-8247-92394

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب فعل و انفعالات پروتئین و حلال

این کار پیشرفت‌ها در تعاملات پروتئین‌ها با محیط حلال آنها را پوشش می‌دهد و اطلاعات فیزیکی اساسی مفید برای کاربرد پروتئین‌ها در بیوتکنولوژی و فرآیندهای صنعتی را ارائه می‌دهد. ساختار، جنبه‌های دینامیکی و ترمودینامیکی هیدراتاسیون پروتئین، و همچنین پروتئین‌های موجود در حلال‌های آبی و آلی را به تفصیل مورد بحث قرار می‌دهد، زیرا آنها به عملکرد پروتئین، پایداری و تاخوردگی مربوط می‌شوند.


This work covers advances in the interactions of proteins with their solvent environment and provides fundamental physical information useful for the application of proteins in biotechnology and industrial processes. It discusses in detail structure, dynamic and thermodynamic aspects of protein hydration, as well as proteins in aqueous and organic solvents as they relate to protein function, stability and folding.

دانلود کتاب «فعل و انفعالات پروتئین و حلال»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.