دانلود کتاب The Protein Handbook (به فارسی: کتاب راهنمای پروتئین)
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای پروتئین
موضوع اصلی: بیوشیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 82
حجم کتاب: 1 مگابایت
توضیحات کتاب کتاب راهنمای پروتئین
این کتاب راهنما برای ارائه طیف گسترده یا اطلاعات مفید در قالبی مناسب برای بیوشیمیست شاغل طراحی شده است. مطالب ارائه شده پس از بحث و گفتگو با تعداد زیادی از افراد در چندین آزمایشگاه انتخاب شده است. اگر میخواهید مطالب بیشتری را برای نسخههای بعدی پیشنهاد دهید، یا اطلاعات اشتباهی یافتهاید، لطفاً با ویرایشگر Isco تماس بگیرید.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای پروتئین»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.