علم شیمی

کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر

Fermentation Biochemical Engineering Handbook

دانلود کتاب Fermentation Biochemical Engineering Handbook (به فارسی: کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر) نوشته شده توسط «Henry C. Vogel – Celeste C. Haber»


اطلاعات کتاب کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: William Andrew

نویسنده: Henry C. Vogel – Celeste C. Haber

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 829

حجم کتاب: 36 مگابایت

کد کتاب: 9780815514077 , 0-8-155-1407-7 , 0-8155-1407-7

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر

این کتاب راهنمای کاملی از تخمیر و مهندسی بیوشیمی است که تکنیک‌هایی را برای تولید تجاری مواد شیمیایی و دارویی از طریق تخمیر ارائه می‌کند. تاکید بر تخمیر، جداسازی، تصفیه و بازیابی عملیات واحد داده شده است. اصول، طراحی فرآیند و تجهیزات به تفصیل آمده است. جنبه های زیست محیطی پوشش داده شده است. جنبه های عملی توسعه، طراحی و بهره برداری تاکید شده است. تئوری برای ارائه بینش لازم برای یک عملیات خاص گنجانده شده است. مشکلات پرداخته شده عبارتند از جمع آوری داده های آزمایشی، انتخاب پارامترهای افزایش مقیاس، انتخاب قطعه مناسب از تجهیزات، مشخص کردن نقاط مشکل احتمالی، و روش های عیب یابی. این متن که از دیدگاه عملی و عملیاتی نوشته شده است، به توسعه، طراحی، مهندسی و پرسنل تولید در صنعت تخمیر کمک خواهد کرد. مشارکت کنندگان بر اساس پیشینه و گرایش صنعتی آنها انتخاب شدند. این کتاب با شکل ها، عکس ها و نمودارهای شماتیک متعددی مصور شده است.


This is a well-rounded handbook of fermentation and biochemical engineering presenting techniques for the commercial production of chemicals and pharmaceuticals via fermentation. Emphasis is given to unit operations fermentation, separation, purification, and recovery. Principles, process design, and equipment are detailed. Environment aspects are covered. The practical aspects of development, design, and operation are stressed. Theory is included to provide the necessary insight for a particular operation. Problems addressed are the collection of pilot data, choice of scale-up parameters, selection of the right piece of equipment, pinpointing of likely trouble spots, and methods of troubleshooting. The text, written from a practical and operating viewpoint, will assist development, design, engineering and production personnel in the fermentation industry. Contributors were selected based on their industrial background and orientation. The book is illustrated with numerous figures, photographs and schematic diagrams.

دانلود کتاب «کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.