دانلود کتاب Fermentation Biochemical Engineering Handbook (به فارسی: کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر) نوشته شده توسط «Henry C. Vogel – Celeste C. Haber»
اطلاعات کتاب کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: William Andrew
نویسنده: Henry C. Vogel – Celeste C. Haber
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 829
حجم کتاب: 36 مگابایت
کد کتاب: 9780815514077 , 0-8-155-1407-7 , 0-8155-1407-7
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر
این کتاب راهنمای کاملی از تخمیر و مهندسی بیوشیمی است که تکنیکهایی را برای تولید تجاری مواد شیمیایی و دارویی از طریق تخمیر ارائه میکند. تاکید بر تخمیر، جداسازی، تصفیه و بازیابی عملیات واحد داده شده است. اصول، طراحی فرآیند و تجهیزات به تفصیل آمده است. جنبه های زیست محیطی پوشش داده شده است. جنبه های عملی توسعه، طراحی و بهره برداری تاکید شده است. تئوری برای ارائه بینش لازم برای یک عملیات خاص گنجانده شده است. مشکلات پرداخته شده عبارتند از جمع آوری داده های آزمایشی، انتخاب پارامترهای افزایش مقیاس، انتخاب قطعه مناسب از تجهیزات، مشخص کردن نقاط مشکل احتمالی، و روش های عیب یابی. این متن که از دیدگاه عملی و عملیاتی نوشته شده است، به توسعه، طراحی، مهندسی و پرسنل تولید در صنعت تخمیر کمک خواهد کرد. مشارکت کنندگان بر اساس پیشینه و گرایش صنعتی آنها انتخاب شدند. این کتاب با شکل ها، عکس ها و نمودارهای شماتیک متعددی مصور شده است.
دانلود کتاب «کتاب مهندسی بیوشیمی تخمیر»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.