دانلود کتاب Chocolate – History, Culture, Heritage (به فارسی: شکلات – تاریخ، فرهنگ، میراث) نوشته شده توسط «Louis E. Grivetti – Howard-Yana Shapiro»
اطلاعات کتاب شکلات – تاریخ، فرهنگ، میراث
موضوع اصلی: تاریخ
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Louis E. Grivetti – Howard-Yana Shapiro
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 1021
حجم کتاب: 25 مگابایت
کد کتاب: 0470121653 , 9780470121658
نوبت چاپ: New
توضیحات کتاب شکلات – تاریخ، فرهنگ، میراث
انجمن بین المللی حرفه ای های آشپزی (IACP) فینالیست های جایزه 2010 در دسته تاریخ آشپزی.
شکلات. همه ما آن را دوست داریم، اما واقعا چقدر در مورد آن می دانیم؟ شکلات علاوه بر طعم دلپذیر از دوران باستان، نقش مهمی در فرهنگ، جامعه، مذهب، پزشکی و توسعه اقتصادی در سراسر قاره آمریکا، آفریقا، آسیا و اروپا داشته است.
در سال 1998، گروه تاریخ شکلات توسط دانشگاه کالیفرنیا، دیویس و مریخ تشکیل شد تا داستان و تاریخچه جذاب شکلات را مستند کند. این کتاب دارای پنجاه و هفت مقاله است که نشان دهنده فعالیت های تحقیقاتی و مشارکت بیش از 100 عضو گروه است. این مشارکت کنندگان از سوابق خود در زمینه های مختلفی مانند مردم شناسی، باستان شناسی، بیوشیمی، هنرهای آشپزی، مطالعات جنسیتی، مهندسی، تاریخ، زبان شناسی، تغذیه و دیرینه نگاری استفاده می کنند. نتیجه یک بررسی علمی و بی نظیر از شکلات است که از تمدن های باستانی پیش از کلمبیا شروع شده و با گزارش های قرن بیست و یکم خاتمه می یابد.
در اینجا نمونه ای از برخی از موضوعات جذاب بررسی شده در داخل کتاب آورده شده است:
خدایان باستان و جشن های مسیحی: شکلات و مذهب
شکلات و اپیدمی آبله بوستون در سال 1764
گلدان های شکلاتی: بازتاب فرهنگ ها، ارزش ها و زمان ها
دزدان دریایی، جوایز و سود: تجارت کاکائو و اوایل سواحل شرقی آمریکا
خون، درگیری و ایمان: شکلات در مناطق مرزی جنوب شرقی و جنوب غربی آمریکای شمالی
شکلات در فرانسه: تکامل یک محصول لوکس
توسعه نقشه های مفهومی و پورتال تحقیقاتی شکلات
این کتاب نه تنها مستندات دقیقی ارائه می دهد، بلکه اطلاعات و تفاسیر جدید و منتشر نشده قبلی از تاریخ شکلات را نیز ارائه می دهد. علاوه بر این، تعداد زیادی حقایق غیر معمول و جالب و فولکلور در مورد یکی از غذاهای مورد علاقه جهان ارائه می دهد.
Chocolate. We all love it, but how much do we really know about it? In addition to pleasing palates since ancient times, chocolate has played an integral role in culture, society, religion, medicine, and economic development across the Americas, Africa, Asia, and Europe.
In 1998, the Chocolate History Group was formed by the University of California, Davis, and Mars, Incorporated to document the fascinating story and history of chocolate. This book features fifty-seven essays representing research activities and contributions from more than 100 members of the group. These contributors draw from their backgrounds in such diverse fields as anthropology, archaeology, biochemistry, culinary arts, gender studies, engineering, history, linguistics, nutrition, and paleography. The result is an unparalleled, scholarly examination of chocolate, beginning with ancient pre-Columbian civilizations and ending with twenty-first-century reports.
Here is a sampling of some of the fascinating topics explored inside the book:
Ancient gods and Christian celebrations: chocolate and religion
Chocolate and the Boston smallpox epidemic of 1764
Chocolate pots: reflections of cultures, values, and times
Pirates, prizes, and profits: cocoa and early American east coast trade
Blood, conflict, and faith: chocolate in the southeast and southwest borderlands of North America
Chocolate in France: evolution of a luxury product
Development of concept maps and the chocolate research portal
Not only does this book offer careful documentation, it also features new and previously unpublished information and interpretations of chocolate history. Moreover, it offers a wealth of unusual and interesting facts and folklore about one of the world’s favorite foods.
دانلود کتاب «شکلات – تاریخ، فرهنگ، میراث»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.