دانلود کتاب The first computers: history and architectures (به فارسی: اولین کامپیوترها: تاریخچه و معماری) نوشته شده توسط «Raúl Rojas – Ulf Hashagen»
اطلاعات کتاب اولین کامپیوترها: تاریخچه و معماری
موضوع اصلی: تاریخ
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: The MIT Press
نویسنده: Raúl Rojas – Ulf Hashagen
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 352
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780262181976 , 0262181975
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب اولین کامپیوترها: تاریخچه و معماری
این تاریخچه محاسبات نه بر زمانشناسی (چه چیزی اول شد و چه کسی شایسته آن است) بلکه بر معماری واقعی اولین ماشینهایی که محاسبات الکترونیکی را به یک واقعیت عملی تبدیل کردند، تمرکز دارد. این کتاب کامپیوترهای ساخته شده در ایالات متحده، آلمان، انگلستان و ژاپن را پوشش می دهد. روشن می کند که مفاهیم مشابه اغلب به طور همزمان دنبال می شدند و محققان اولیه بسیاری از معماری ها را فراتر از معماری فون نویمان که در نهایت متعارف شدند، کاوش کردند. مشارکت کنندگان نه تنها مورخان، بلکه مهندسان و پیشگامان کامپیوتر نیز هستند. یک فصل مقدماتی عناصر معماری کامپیوتر را تشریح می کند و توضیح می دهد که چرا “اولین بودن” حتی برای رایانه ها نسبت به سایر حوزه های فناوری جالب تر است. این مقالات حاوی مقدار قابل توجهی از مطالب جدید، حتی بر روی ماشینهای معروف هستند، و چندین مورد بازسازی ماشینهای تاریخی را توصیف میکنند. این تحقیقات بیشتر از صرفاً علاقه تاریخی هستند، زیرا معماریهایی که برای حل مسائل خاص در گذشته طراحی شدهاند ممکن است رویکردهای جدیدی را برای مشکلات مشابه در ماشینهای امروزی پیشنهاد دهند. شرکت کنندگان: Titiimaea F. Ala’ilima، Lin Ping Ang، William Aspray، Friedrich L. Bauer، Andreas Brennecke، Chris P. Burton، Martin Campbell-Kelly، Paul Ceruzzi، I. Bernard Cohen، John Gustafson، Wilhelm Hopmann ، هری دی. هاسکی، فردریش دبلیو کیسترمن، توماس لانژ، مایکل اس. ماهونی، آر. بی. ای. ناپر، سیچی اوکوما، هارتموت پتزولد، رائول روجاس، آنتونی ای. سال، رابرت دبلیو سیدل، آمبروس پی اسپایزر، فرانک اچ سامنر ، جیمز اف تاو، یان وان در اشپیگل، اییتی وادا، مایکل آر. ویلیامز.
دانلود کتاب «اولین کامپیوترها: تاریخچه و معماری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.