داستان

Swindled: The Dark History of Food Fraud, از آب نبات سمی گرفته تا قهوه تقلبی

Swindled: The Dark History of Food Fraud, from Poisoned Candy to Counterfeit Coffee

دانلود کتاب Swindled: The Dark History of Food Fraud, from Poisoned Candy to Counterfeit Coffee (به فارسی: Swindled: The Dark History of Food Fraud, از آب نبات سمی گرفته تا قهوه تقلبی) نوشته شده توسط «Bee Wilson»


اطلاعات کتاب Swindled: The Dark History of Food Fraud, از آب نبات سمی گرفته تا قهوه تقلبی

موضوع اصلی: تاریخ

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Princeton University Press

نویسنده: Bee Wilson

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2008

تعداد صفحه: 381

حجم کتاب: 22 مگابایت

کد کتاب: 0691138206 , 978-0-691-13820-6

توضیحات کتاب Swindled: The Dark History of Food Fraud, از آب نبات سمی گرفته تا قهوه تقلبی

غذای بد سابقه دارد. نویسنده در این کتاب که آمیزه‌ای از تاریخ فرهنگی و علمی، سیاست غذایی و کارآگاهی آشپزی است، بسیاری از روش‌هایی را که کلاهبرداران به وسیله آن‌ها مواد غذایی را تحقیر، تقلب و حتی مسموم کرده‌اند، همیشه و در همه جا آشکار می‌کند. در دست افراد و شرکت‌هایی که سود خود را بر سلامت مصرف‌کنندگان ارزش قائل بودند، غذاها و نوشیدنی‌ها به روش‌های اغلب ترسناک ظاهر می‌شدند – با افزودنی‌های خشک و مایع، آلودگی، جایگزینی مواد خام، برچسب‌های جعلی، نام‌های غلط یا انحرافات دیگر. این کتاب یک نمای کلی از این داستان ارائه می دهد، از شراب «سرب» رومیان باستان تا محصولات خطرناک امروزی – مانند محصولات تقلبی «ارگانیک» یا «بیو» و رسوایی نوزادان چینی که با شیرخشک تغذیه می شوند که باعث بیماری های کشنده می شود.
نویسنده توجه ویژه ای به قرن های 19 و 20 دارد، زمانی که جعل مواد غذایی در مقیاس صنعتی در ایالات متحده آمریکا و انگلیس شروع به توسعه کرد، اما در همان زمان، روش های علمی مبارزه با این پدیده به وجود آمد. این کتاب نشان می‌دهد که چگونه علم مدرن هم به تقلب در مواد غذایی کمک می‌کند و هم از آن جلوگیری می‌کند – پیچیدگی و پیچیدگی جعل‌ها را افزایش می‌دهد، اما ابزارهایی را برای شناسایی آنها فراهم می‌کند. یکی از اولین پیشرفت‌های مهم در مبارزه با کالاهای تقلبی در انگلستان دوره ویکتوریایی انجام شد، زمانی که دانشمندی محصولات خریداری شده را زیر میکروسکوپ قرار داد و متوجه شد که بسیاری از آنچه به عنوان “قهوه اصیل” فروخته می‌شود، اصلا قهوه نبوده و خردل خالص است. خرید آن در تمام لندن غیرممکن بود.
نگارنده ضمن اشاره به صنعتی شدن، فریب دادن سیاست و جهانی شدن به عنوان برخی از دلایل کاهش کیفیت مواد غذایی، در عین حال تاکید می کند که کلاهبرداران و کلاهبرداران همیشه از ناآگاهی مصرف کننده کمک می کنند و از دولت ها و خریداران مواد غذایی می خواهد که به این امر توجه کنند. بیشتر مراقب باشید.نمونه اسکن:




Плохое продовольствие имеет свою историю. В этой книге – смеси культурной и научной истории, продовольственной политики и детективной работы кулинара, автор раскрывает многие методы, которыми мошенники ухудшали, фальсифицировали и даже отравляли продукты питания всегда и повсюду. В руках людей и корпораций, ценивших свою прибыль выше здоровья потребителей, продукты и напитки появлялись зачастую пугающими способами – с сухими и жидкими добавками, с загрязнениями, подменой сырья, поддельными этикетками, неверными названиями или другими отклонениями. Книга дает широкий обзор этой истории: от «свинцового» вина древних римлян до сегодняшних опасных для здоровья продуктов – вроде фальшивых «экологически чистых» или «Био» продуктов и скандала с китайскими младенцами, которых кормили сухим молоком, вызывающим смертельные заболевания.
Автор уделяет особое внимание XIX – и XX вв., когда в США и Англии стала развиваться фальсификация продовольствия в индустриальных масштабах, но, одновременно с этим, возникли и научные методы борьбы с этим явлением. В книге показано, как современная наука одновременно помогает и препятствует продовольственному мошенничеству – увеличивает сложность и искушенность фальсификаций, но также даёт и средства по их обнаружению. Одно из первых крупных достижение в деле борьбы с поддельными товарами было принято на вооружение в викторианской Англии, когда ученый поместил купленные продукты под микроскоп и обнаружил, что многое из того, что продавалось как “подлинный кофе ” было совсем не кофе, и что чистую горчицу невозможно было купить во всём Лондоне.
Отмечая индустриализацию, политику попустительства и глобализацию как одни из причин ухудшения качества продовольствия, автор, вместе с тем, особо подчеркивает, что жуликам и мошенникам всегда помогает невежество потребителя, и призывает правительства и отдельных покупателей продуктов питания быть более бдительными.Образцы сканов:



دانلود کتاب «Swindled: The Dark History of Food Fraud, از آب نبات سمی گرفته تا قهوه تقلبی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.