دانلود کتاب Starch. Chemistry and Technology (به فارسی: نشاسته. شیمی و فناوری) نوشته شده توسط «BeMiller J. N. & Whistler R. L.»
اطلاعات کتاب نشاسته. شیمی و فناوری
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Academic Press, Elsevier
نویسنده: BeMiller J. N. & Whistler R. L.
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 900
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 0387002936
نوبت چاپ: 3
دانلود کتاب «نشاسته. شیمی و فناوری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.