علم شیمی

نشاسته. شیمی و فناوری

Starch. Chemistry and Technology

دانلود کتاب Starch. Chemistry and Technology (به فارسی: نشاسته. شیمی و فناوری) نوشته شده توسط «BeMiller J. N. & Whistler R. L.»


اطلاعات کتاب نشاسته. شیمی و فناوری

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press, Elsevier

نویسنده: BeMiller J. N. & Whistler R. L.

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 900

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 0387002936

نوبت چاپ: 3

دانلود کتاب «نشاسته. شیمی و فناوری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.