دانلود کتاب Le sucre: production, commercialisation et usages dans la Mediterranee medievale (The Medieval Mediterranean) (French Edition) (به فارسی: شکر: تولید، بازاریابی و استفاده در مدیترانه قرون وسطی (مدیترانه قرون وسطی) (نسخه فرانسوی)) نوشته شده توسط «Mohamed Ouerfelli»
اطلاعات کتاب شکر: تولید، بازاریابی و استفاده در مدیترانه قرون وسطی (مدیترانه قرون وسطی) (نسخه فرانسوی)
موضوع اصلی: تاریخ
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Brill
نویسنده: Mohamed Ouerfelli
زبان: french
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 809 / 852
حجم فایل: 6.68 مگابایت
کد کتاب: 9047431812 , 9789047431817
توضیحات کتاب شکر: تولید، بازاریابی و استفاده در مدیترانه قرون وسطی (مدیترانه قرون وسطی) (نسخه فرانسوی)
مطالعه زیر عوامل انتشار نیشکر از شرق به غرب، جغرافیای استقرار آن در دوران مدیترانه را تحلیل میکند و فرآیندهای تولید شکر و سازماندهی کار در مزارع و کارخانههای قند قرون وسطی را بازسازی میکند. این موضوع کیفیت شکر تولیدی و تحول قیمت این کالا را زیر سوال می برد. شرایط حمل و نقل و تجارت خود را تعیین می کند. در نهایت، کاربردهای مختلف شکر از جمله در داروها و رژیم های غذایی را مورد مطالعه قرار می دهد. شکر به عنوان یک ماده غذایی پیروز شد و به یک عنصر ضروری در شیرینی و شیرینی تبدیل شد که میزهای دربار سلطنتی را تزئین می کرد. این یک محصول لوکس باقی مانده است که برای جامعه عالی در نظر گرفته شده است.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.