دانلود کتاب Handbook of Herbs and Spices (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات) نوشته شده توسط «K V Peter»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: K V Peter
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 360
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 0-8493-2535-8 , 1-85573-721-3 , 9780849325359
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات
جلد 2 از مجموعه دو جلدی مرجعی برای تولیدکنندگانی است که مایلند از گیاهان و ادویه جات بیشتر استفاده کنند. مسائل کلیدی، طبقه بندی، ساختار شیمیایی، کشت، موارد استفاده در فرآوری مواد غذایی، خواص عملکردی و مسائل کیفیت را پوشش می دهد.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.