علم شیمی

کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات

Handbook of Herbs and Spices

دانلود کتاب Handbook of Herbs and Spices (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات) نوشته شده توسط «K V Peter»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: K V Peter

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 360

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 0-8493-2535-8 , 1-85573-721-3 , 9780849325359

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات

جلد 2 از مجموعه دو جلدی مرجعی برای تولیدکنندگانی است که مایلند از گیاهان و ادویه جات بیشتر استفاده کنند. مسائل کلیدی، طبقه بندی، ساختار شیمیایی، کشت، موارد استفاده در فرآوری مواد غذایی، خواص عملکردی و مسائل کیفیت را پوشش می دهد.


Volume 2 of a two-volume set provides reference for manufacturers wishing to make the most of herbs and spices. Covers key issues, classification, chemical structure, cultivation, uses in food processing, functional properties, and quality issues.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.