دانلود کتاب Fundamentals of Dairy Chemistry (به فارسی: مبانی شیمی لبنیات) نوشته شده توسط «Noble P. Wong»
اطلاعات کتاب مبانی شیمی لبنیات
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CBS Publishers & Distributors
نویسنده: Noble P. Wong
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1998
تعداد صفحه: 734
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9788123906089 , 8123906080
نوبت چاپ: 3rd
دانلود کتاب «مبانی شیمی لبنیات»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.