علم شیمی

مبانی شیمی لبنیات

Fundamentals of Dairy Chemistry

دانلود کتاب Fundamentals of Dairy Chemistry (به فارسی: مبانی شیمی لبنیات) نوشته شده توسط «Noble P. Wong»


اطلاعات کتاب مبانی شیمی لبنیات

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CBS Publishers & Distributors

نویسنده: Noble P. Wong

زبان: English

فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1998

تعداد صفحه: 734

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9788123906089 , 8123906080

نوبت چاپ: 3rd

دانلود کتاب «مبانی شیمی لبنیات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.