دانلود کتاب Food in Medieval Times (به فارسی: غذا در قرون وسطی) نوشته شده توسط «Melitta Weiss Adamson»
اطلاعات کتاب غذا در قرون وسطی
موضوع اصلی: جامعه، سیاست و فلسفه – علوم اجتماعی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Greenwood
نویسنده: Melitta Weiss Adamson
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 288 / 281
حجم فایل: 893 کیلوبایت
کد کتاب: 0313321477 , 9780313321474
توضیحات کتاب غذا در قرون وسطی
دانش آموزان و سایر خوانندگان در مورد مواد غذایی رایج موجود، نحوه پختن، خوردن و نوشیدن آن ها، نحوه پخت و پز، خوردن و نوشیدن آن ها، نحوه پذیرایی و جشن های کلاس های مختلف، و محدودیت هایی که برای سلامتی و ایمان رعایت می کنند، یاد خواهند گرفت. دلایل اطلاعات جالبی مانند غذای تقلیدی، طنز آشپزخانه و ایده های پزشکی ارائه شده است. بسیاری از دستور العملها و نقلقولهای دورهای، روایت را تقویت میکنند.
این کتاب از منابع مختلف دورهای، از جمله ادبیات، کتاب حساب، کتاب آشپزی، متون مذهبی، باستانشناسی، و هنر استفاده میکند. . در آن زمان غذا یک نماد وضعیت بود، و قوانین خلاصه تعریف می کردند که یک فرد از یک طبقه خاص چه چیزی می تواند بخورد – مواد تشکیل دهنده و آماده سازی یک غذا و نحوه خوردن آن به وضعیت یک فرد بستگی دارد، و بیشتر اطلاعات در مورد پوسته بالایی موجود است نه نه توده ها عوامل یکسان کننده ممکن است سختگیری های مذهبی و بیماری هایی مانند طاعون ببونیک باشد که همه آنها در اینجا به تفصیل آمده است.
Students and other readers will learn about the common foodstuffs available, how and what they cooked, ate, and drank, what the regional cuisines were like, how the different classes entertained and celebrated, and what restrictions they followed for health and faith reasons. Fascinating information is provided, such as on imitation food, kitchen humor, and medical ideas. Many period recipes and quotations flesh out the narrative.
The book draws on a variety of period sources, including as literature, account books, cookbooks, religious texts, archaeology, and art. Food was a status symbol then, and sumptuary laws defined what a person of a certain class could eat—the ingredients and preparation of a dish and how it was eaten depended on a person’s status, and most information is available on the upper crust rather than the masses. Equalizing factors might have been religious strictures and such diseases as the bubonic plague, all of which are detailed here.
دانلود کتاب «غذا در قرون وسطی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.