دانلود کتاب Encyclopedia of Kitchen History (به فارسی: دایره المعارف تاریخ آشپزخانه) نوشته شده توسط «Mary Ellen Snodgrass»
اطلاعات کتاب دایره المعارف تاریخ آشپزخانه
موضوع اصلی: تاریخ
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Routledge
نویسنده: Mary Ellen Snodgrass
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 1146
حجم کتاب: 18 مگابایت
کد کتاب: 1579583806 , 9781579583804 , 9780203319178
نوبت چاپ: 2nd
توضیحات کتاب دایره المعارف تاریخ آشپزخانه
این دایره المعارف مروری بر تکامل غذاها و سبک های آشپزی، نگهداری مواد غذایی، ظروف و تجهیزات از پیش از تاریخ تا امروز ارائه می دهد. دایره المعارف تاریخ آشپزخانه یک نمای کلی از 400 موضوع از A-to-Z ارائه می کند که از مخترعانی مانند آلفرد فولر و نیلز دالن و نویسندگانی مانند ایزابلا بیتون و چارلز الم فرانکاتلی گرفته تا پخت، غذاهای راحت، حیوانات موذی، آشپزی رومی، باکلیت، راماداس، دوما و اصلاح ژنتیکی غذا. فهرستهای مفصلی از جمله مواد رنگزا، گیاهان دارویی، انواع فایانس و میناکاری، باتریهای تاریخی آشپزی، و روشهای پوستهکردن کارد و چنگال از چرت و ابسیدین در متن تقویت میشود. پس از ارجاعات متقابل سخاوتمندانه، هر ورودی با فهرست کاملی از منابع از کتاب ها، مجلات، روزنامه ها و پایگاه های اطلاعاتی آنلاین و منابع خبری به پایان می رسد. یک فهرست کامل خواننده را به سمت افراد، نوشتهها، دستور العملها، اختراعات، فرآیندها و مواد غذایی هدایت میکند که تاریخچه خانهدار را از کشف آتش تا آخرین مأموریت فضایی تشکیل دادهاند. همچنین جدول زمانی رویدادهای تاریخ داخلی و فهرستی از نویسندگان اصلی تاریخ داخلی و آثار آنها گنجانده شده است.
A thorough index directs the reader to the people, writings, recipes, inventions, processes, and foodstuffs that have formed the homemaker’s history from the discovery of fire to the last space mission. Also included are a timeline of events in domestic history and a list of major authors of domestic history and their works.
دانلود کتاب «دایره المعارف تاریخ آشپزخانه»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.