داستان

دایره المعارف تاریخ آشپزخانه

Encyclopedia of Kitchen History

دانلود کتاب Encyclopedia of Kitchen History (به فارسی: دایره المعارف تاریخ آشپزخانه) نوشته شده توسط «Mary Ellen Snodgrass»


اطلاعات کتاب دایره المعارف تاریخ آشپزخانه

موضوع اصلی: تاریخ

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Routledge

نویسنده: Mary Ellen Snodgrass

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 1146

حجم کتاب: 18 مگابایت

کد کتاب: 1579583806 , 9781579583804 , 9780203319178

نوبت چاپ: 2nd

توضیحات کتاب دایره المعارف تاریخ آشپزخانه

این دایره المعارف مروری بر تکامل غذاها و سبک های آشپزی، نگهداری مواد غذایی، ظروف و تجهیزات از پیش از تاریخ تا امروز ارائه می دهد. دایره المعارف تاریخ آشپزخانه یک نمای کلی از 400 موضوع از A-to-Z ارائه می کند که از مخترعانی مانند آلفرد فولر و نیلز دالن و نویسندگانی مانند ایزابلا بیتون و چارلز الم فرانکاتلی گرفته تا پخت، غذاهای راحت، حیوانات موذی، آشپزی رومی، باکلیت، راماداس، دوما و اصلاح ژنتیکی غذا. فهرست‌های مفصلی از جمله مواد رنگ‌زا، گیاهان دارویی، انواع فایانس و میناکاری، باتری‌های تاریخی آشپزی، و روش‌های پوسته‌کردن کارد و چنگال از چرت و ابسیدین در متن تقویت می‌شود. پس از ارجاعات متقابل سخاوتمندانه، هر ورودی با فهرست کاملی از منابع از کتاب ها، مجلات، روزنامه ها و پایگاه های اطلاعاتی آنلاین و منابع خبری به پایان می رسد. یک فهرست کامل خواننده را به سمت افراد، نوشته‌ها، دستور العمل‌ها، اختراعات، فرآیندها و مواد غذایی هدایت می‌کند که تاریخچه خانه‌دار را از کشف آتش تا آخرین مأموریت فضایی تشکیل داده‌اند. همچنین جدول زمانی رویدادهای تاریخ داخلی و فهرستی از نویسندگان اصلی تاریخ داخلی و آثار آنها گنجانده شده است.


This encyclopedia provides an overview of the evolution of foods and cooking styles, food storage, utensils, and equipment from pre-history to the present day. The Encyclopedia of Kitchen History presents an A-to-Z overview of some 400 topics ranging from inventors like Alfred Fuller and Nils Dalen and such authors as Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli, to baking, convenience foods, vermin, Roman cookery, Bakelite, ramadas, dumas, and genetic modification of food. Enhancing the text are detailed lists, including dyestuffs, herbs, types of faience and enameling, historic batteries de cuisine, and methods of flaking cutlery from chert and obsidian. Following generous cross-references, each entry concludes with a full list of source material from books, journals, newspapers, and online databases and news sources.

A thorough index directs the reader to the people, writings, recipes, inventions, processes, and foodstuffs that have formed the homemaker’s history from the discovery of fire to the last space mission. Also included are a timeline of events in domestic history and a list of major authors of domestic history and their works.

دانلود کتاب «دایره المعارف تاریخ آشپزخانه»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.