دانلود کتاب Emulsion Science. Basic Principles (به فارسی: علم امولسیون. اصول اساسی) نوشته شده توسط «Fernando Leal-Calderon – Véronique Schmitt – Jerôme Bibette»
اطلاعات کتاب علم امولسیون. اصول اساسی
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Fernando Leal-Calderon – Véronique Schmitt – Jerôme Bibette
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 236
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9781441922908 , 1441922903
نوبت چاپ: 2nd ed.
توضیحات کتاب علم امولسیون. اصول اساسی
امولسیون ها معمولاً از دو سیال غیر قابل اختلاط مانند روغن و آب ساخته می شوند که یکی در دومی در حضور ترکیبات فعال سطحی پراکنده می شود. آنها به عنوان محصولات میانی یا نهایی در طیف وسیعی از زمینه ها از جمله صنایع غذایی، شیمیایی، آرایشی، دارویی، رنگ و پوشش استفاده می شوند. امولسیونها علاوه بر دامنه وسیع علاقههای فناوری، سؤالات اساسی مختلفی را در مرز بین فیزیک و شیمی ایجاد میکنند. هدف این کتاب ارائه مروری بر آخرین پیشرفتهای علم امولسیون است. اصول اساسی، پوشش جنبههای امولسیون از آمادهسازی تا تخریب، در رابطه نزدیک با فیزیک بنیادی و کاربردهای این مواد ارائه شدهاند. این کتاب با ارائه اصول اولیه علم امولسیون به دانشمندان و مهندسان در فرمول بندی مواد جدید کمک می کند.
دانلود کتاب «علم امولسیون. اصول اساسی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.