علم شیمی

علم امولسیون. اصول اساسی

Emulsion Science. Basic Principles

دانلود کتاب Emulsion Science. Basic Principles (به فارسی: علم امولسیون. اصول اساسی) نوشته شده توسط «Fernando Leal-Calderon – Véronique Schmitt – Jerôme Bibette»


اطلاعات کتاب علم امولسیون. اصول اساسی

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Fernando Leal-Calderon – Véronique Schmitt – Jerôme Bibette

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 236

حجم کتاب: 6 مگابایت

کد کتاب: 9781441922908 , 1441922903

نوبت چاپ: 2nd ed.

توضیحات کتاب علم امولسیون. اصول اساسی

امولسیون ها معمولاً از دو سیال غیر قابل اختلاط مانند روغن و آب ساخته می شوند که یکی در دومی در حضور ترکیبات فعال سطحی پراکنده می شود. آنها به عنوان محصولات میانی یا نهایی در طیف وسیعی از زمینه ها از جمله صنایع غذایی، شیمیایی، آرایشی، دارویی، رنگ و پوشش استفاده می شوند. امولسیون‌ها علاوه بر دامنه وسیع علاقه‌های فناوری، سؤالات اساسی مختلفی را در مرز بین فیزیک و شیمی ایجاد می‌کنند. هدف این کتاب ارائه مروری بر آخرین پیشرفت‌های علم امولسیون است. اصول اساسی، پوشش جنبه‌های امولسیون از آماده‌سازی تا تخریب، در رابطه نزدیک با فیزیک بنیادی و کاربردهای این مواد ارائه شده‌اند. این کتاب با ارائه اصول اولیه علم امولسیون به دانشمندان و مهندسان در فرمول بندی مواد جدید کمک می کند.


Emulsions are generally made out of two immiscible fluids like oil and water, one being dispersed in the second in the presence of surface-active compounds. They are used as intermediate or end products in a huge range of areas including the food, chemical, cosmetic, pharmaceutical, paint, and coating industries. Besides the broad domain of technological interest, emulsions are raising a variety of fundamental questions at the frontier between physics and chemistry. This book aims to give an overview of the most recent advances in emulsion science. The basic principles, covering aspects of emulsion from their preparation to their destruction, are presented in close relation to both the fundamental physics and the applications of these materials. The book is intended to help scientists and engineers in formulating new materials by giving them the basics of emulsion science.

دانلود کتاب «علم امولسیون. اصول اساسی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.