علم شیمی

مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده

Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses

دانلود کتاب Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses (به فارسی: مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده) نوشته شده توسط «Kurt Bauer – Dorothea Garbe – Horst Surburg»


اطلاعات کتاب مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-VCH

نویسنده: Kurt Bauer – Dorothea Garbe – Horst Surburg

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 300

حجم کتاب: 2 مگابایت

کد کتاب: 9783527303649 , 3527303642

نوبت چاپ: 4

توضیحات کتاب مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده

شروع خوبی در شیمی طعم و عطر داشته باشید! این کتاب بررسی آن دسته از عطرها و مواد طعم دهنده طبیعی و مصنوعی را ارائه می دهد که به صورت تجاری در دسترس، تولید و در مقیاس نسبتاً بزرگ استفاده می شوند و به دلیل ویژگی های حسی خاص خود، به عنوان مثال، بو، مواد مهمی برای ایجاد ترکیبات عطر و طعم هستند. ، طعم این اطلاعات در مورد خواص آنها، روش های به کار رفته در ساخت آنها و زمینه های کاربرد آنها ارائه می دهد. معرفی عالی و مختصر این صنعت منحصر به فرد با اطلاعات گسترده در مورد نزدیک به 500 مورد از پرکاربردترین ترکیبات عطر و طعم دنبال می شود. نام‌ها، فرمول مولکولی، داده‌های فیزیکی، توضیحات بو و طعم، کاربردها، و تعدادی از فرآیندها برای تولید در مقیاس بزرگتر مواد شیمیایی، همگی شامل می‌شوند. فصل های متوالی به اسانس ها، ترشحات حیوانی، کنترل کیفیت، سم شناسی و ادبیات می پردازد. فرمول، نام و فهرست شماره رجیستری CAS یک اضافه ارزشمند و به موقع است. – عطرساز و طعم‌دهنده «…داده‌هایی که معمولاً باید از بسیاری از کتاب‌های مختلف انتخاب شوند، در یک منبع با این کتاب در دسترس هستند… با بیش از 800 نقل‌قول در سراسر متن، این یک منبع اطلاعاتی تقریباً پایان ناپذیر است». – مواد یورو


Get a good start in flavor and fragrance chemistry! This book presents a survey of those natural and synthetic fragrance and flavor materials which are commercially available, produced and used on a relatively large scale and which are important ingredients for the creation of fragrance and flavor compositions because of their specific sensory characteristics, e.g., smell, taste. It provides information on their properties, methods employed in their manufacture, and their areas of application. ‘…The excellent and concise introduction to this unique industry is followed by extensive information on nearly 500 of the most used fragrance and flavor compounds. Names, molecular formula, physical data, odor and flavor descriptions, uses, and a number of processes for the larger scale production of chemicals are all included. Successive chapters deal with essential oils, animal secretions, quality control, toxicology and literature. The formula, name and CAS registry number index are an invaluable and timely addition.’ – Parfumer and Flavorist ‘…Data that would normally have to be selected from many different books are available in one source with this book…with over 800 citations throughout the text, this is a nearly inexhaustible source of information.’ – Euromaterials

دانلود کتاب «مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.