دانلود کتاب Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses (به فارسی: مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده) نوشته شده توسط «Kurt Bauer – Dorothea Garbe – Horst Surburg»
اطلاعات کتاب مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: Kurt Bauer – Dorothea Garbe – Horst Surburg
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2002
تعداد صفحه: 300
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 9783527303649 , 3527303642
نوبت چاپ: 4
توضیحات کتاب مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده
شروع خوبی در شیمی طعم و عطر داشته باشید! این کتاب بررسی آن دسته از عطرها و مواد طعم دهنده طبیعی و مصنوعی را ارائه می دهد که به صورت تجاری در دسترس، تولید و در مقیاس نسبتاً بزرگ استفاده می شوند و به دلیل ویژگی های حسی خاص خود، به عنوان مثال، بو، مواد مهمی برای ایجاد ترکیبات عطر و طعم هستند. ، طعم این اطلاعات در مورد خواص آنها، روش های به کار رفته در ساخت آنها و زمینه های کاربرد آنها ارائه می دهد. معرفی عالی و مختصر این صنعت منحصر به فرد با اطلاعات گسترده در مورد نزدیک به 500 مورد از پرکاربردترین ترکیبات عطر و طعم دنبال می شود. نامها، فرمول مولکولی، دادههای فیزیکی، توضیحات بو و طعم، کاربردها، و تعدادی از فرآیندها برای تولید در مقیاس بزرگتر مواد شیمیایی، همگی شامل میشوند. فصل های متوالی به اسانس ها، ترشحات حیوانی، کنترل کیفیت، سم شناسی و ادبیات می پردازد. فرمول، نام و فهرست شماره رجیستری CAS یک اضافه ارزشمند و به موقع است. – عطرساز و طعمدهنده «…دادههایی که معمولاً باید از بسیاری از کتابهای مختلف انتخاب شوند، در یک منبع با این کتاب در دسترس هستند… با بیش از 800 نقلقول در سراسر متن، این یک منبع اطلاعاتی تقریباً پایان ناپذیر است». – مواد یورو
دانلود کتاب «مواد رایج عطر و طعم: آماده سازی، خواص و موارد استفاده»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.