داستان

طعمی برای سم: یازده ماده کشنده و قاتلانی که از آنها استفاده کردند

A Taste for Poison: Eleven deadly substances and the killers who used them

دانلود کتاب A Taste for Poison: Eleven deadly substances and the killers who used them (به فارسی: طعمی برای سم: یازده ماده کشنده و قاتلانی که از آنها استفاده کردند) نوشته شده توسط «Neil Bradbury»


اطلاعات کتاب طعمی برای سم: یازده ماده کشنده و قاتلانی که از آنها استفاده کردند

موضوع اصلی: تاریخ

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: HarperNorth

نویسنده: Neil Bradbury

زبان: english

فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2022

تعداد صفحه: 304

حجم فایل: 773 کیلوبایت

کد کتاب: 0008484554 , 9780008484552

توضیحات کتاب طعمی برای سم: یازده ماده کشنده و قاتلانی که از آنها استفاده کردند

“داستانی جذاب از سموم و اعمال سمی که هم آموزش می دهد و هم سرگرم کننده.” – کتی رایش

همانطور که هر خواننده ای از اسرار قتل می تواند به شما بگوید، سم یکی از ماندگارترین – و محبوب ترین – سلاح های انتخابی برای یک قاتل مکر است. می توان آن را در نوشیدنی ریخت، روی نوک فلش یا دستگیره در مالید، حتی از طریق هوایی که تنفس می کنیم فیلتر کرد. اما این سموم دقیقاً چگونه برای تجزیه بدن ما کار می کنند و ما از آسیبی که آنها وارد می کنند چه چیزی می توانیم بیاموزیم؟

در ترکیبی شگفت انگیز از علم عامه پسند، تاریخ پزشکی و داستان های جنایی غیرداستانی، دکتر نیل بردبری این بیمارگونه ترین روش قتل را از سطح سلولی بررسی می کند. در کنار گزارش های واقعی از قاتلان و جنایات آنها – برخی بدنام، برخی فراموش شده، برخی هنوز حل نشده – داستان های به همان اندازه قانع کننده سموم درگیر هستند: یازده مولکول مرگ که در بدن انسان کار می کنند و به طور متناقضی راه را روشن می کنند. که در آن بدن ما کار می کند.

برگرفته از سوابق تاریخی و عناوین خبری فعلی، طعم زهر داستان های جذاب عاشقان طرد شده، دانشمندان مخوف، متخصصان پزشکی و قاتلان سیاسی را به هم می پیوندد و نشان می دهد که چگونه سیستم های دقیق بدن را می توان با استفاده از سم به اثرات کشنده آسیب رساند. از ریشه های مرگبار جین و آمپر; کوکتل مقوی به کاغذ دیواری آرسنیک در اتاق خواب ناپلئون، A Taste for Poison خوانندگان را به یک تور جذاب از سیستم های پیچیده و پیچیده ای هدایت می کند که ما را زنده نگه می دارد – یا نه.


‘A fascinating tale of poisons and poisonous deeds which both educates and entertains.’ ― Kathy Reichs

As any reader of murder mysteries can tell you, poison is one of the most enduring ― and popular ― weapons of choice for a scheming murderer. It can be slipped into a drink, smeared onto the tip of an arrow or the handle of a door, even filtered through the air we breathe. But how exactly do these poisons work to break our bodies down, and what can we learn from the damage they inflict?

In a fascinating blend of popular science, medical history, and narrative crime nonfiction, Dr Neil Bradbury explores this most morbidly captivating method of murder from a cellular level. Alongside real-life accounts of murderers and their crimes ―some notorious, some forgotten, some still unsolved ― are the equally compelling stories of the poisons involved: eleven molecules of death that work their way through the human body and, paradoxically, illuminate the way in which our bodies function.

Drawn from historical records and current news headlines, A Taste for Poison weaves together the fascinating tales of spurned lovers, shady scientists, medical professionals and political assassins, showing how the precise systems of the body can be impaired to lethal effect through the use of poison. From the deadly origins of the gin & tonic cocktail to the arsenic-laced wallpaper in Napoleon’s bedroom, A Taste for Poison leads readers on a fascinating tour of the intricate, complex systems that keep us alive ― or don’t.

دانلود کتاب «طعمی برای سم: یازده ماده کشنده و قاتلانی که از آنها استفاده کردند»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید