دانلود کتاب Consider the Fork: A History of How We Cook and Eat (به فارسی: چنگال را در نظر بگیرید: تاریخچه نحوه آشپزی و خوردن ما) نوشته شده توسط «Bee Wilson»
اطلاعات کتاب چنگال را در نظر بگیرید: تاریخچه نحوه آشپزی و خوردن ما
موضوع اصلی: تاریخ
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Basic Books
نویسنده: Bee Wilson
زبان: english
فرمت کتاب: EPUB (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2012
تعداد صفحه: 352
حجم فایل: 1.58 مگابایت
کد کتاب: 046502176X , 9780465021765
نوبت چاپ: First Edition
توضیحات کتاب چنگال را در نظر بگیرید: تاریخچه نحوه آشپزی و خوردن ما
از دوران ماقبل تاریخ، انسانها با چاقوهای تیز، آتش و سنگهای آسیاب شهامت داشتند تا مواد خام را به چیزی خوشمزه یا حداقل خوراکی تبدیل کنند. ابزارها آنچه را که می خوریم شکل می دهند، اما چگونگی ما را نیز تغییر داده اند، و چگونه به غذایمان فکر می کنیم. فن آوری در آشپزخانه فقط به معنای Pacojets و sous-vide آشپزخانه مدرن نیست. همچنین میتواند به معنای ابزار سادهتر پخت و پز و غذا خوردن باشد: یک قاشق و یک ماهیتابه چوبی، چاپستیک و چنگال.
در Consider the Fork، بی ویلسون، نویسنده غذا، برنده جایزه، توری شگفت انگیز و شوخ از سیر تکاملی آشپزی در سراسر جهان ارائه می دهد و تاریخچه پنهان اشیاء روزمره را که اغلب می بریم، آشکار می کند. مسلم است. چاقوها – شاید مهمترین ابزار خوراکشناسی ما – پیش از کشف آتش هستند، در حالی که چنگال قرنها تمسخر را تحمل میکند قبل از اینکه مقبولیت گستردهای پیدا کند. قابلمه ها و تابه ها هزاران سال است که وجود داشته اند، در حالی که بشقاب ها یک اختراع نسبتاً جدید هستند. بسیاری از فناوریهایی که زمانی جدید بودند، به عناصر ضروری هر آشپزخانهای تبدیل شدهاند که به خوبی انباشته شدهاند، مانند هاونها و دستکشها، چاقوهای دندانهدار، قابلمههای فولادی ضد زنگ، یخچالها. سایرین ثابت کردهاند که فقط تخیلهای گذرا هستند، یا با فناوریهای بهتر جایگزین شدهاند. اکنون برای یافتن یک همزن تخممرغی با نیروی آب، یک تفپز با آهنربا، یک جغد سیبزمینی یا یک سگ چرخگردان به سختی میتوان فشار آورد. اگرچه بسیاری از ابزارها از آشپزخانه مدرن ناپدید شدهاند، اما سنتها، ذائقهها و حتی ویژگیهای فیزیکی را برای ما به جا گذاشتهاند که در غیر این صورت هرگز آنها را نداشتیم.
ترکیب تاریخ، علم و انسانشناسی، ویلسون نشان میدهد که چگونه آشپزی ما چگونه است. ابزارها و ترفندها به وجود آمدند و تأثیر آنها چگونه فرهنگ غذایی مدرن را شکل داده است. داستان این که چگونه آتش و یخ را رام کردهایم و لیسکها، قاشقها و رندهها را بهخاطر گذاشتن غذا در دهانمان به کار میگیریم، چنگال را در نظر بگیرید واقعاً کتابی است که میتوانید مزه کنید.
In Consider the Fork, award-winning food writer Bee Wilson provides a wonderful and witty tour of the evolution of cooking around the world, revealing the hidden history of everyday objects we often take for granted. Knives—perhaps our most important gastronomic tool—predate the discovery of fire, whereas the fork endured centuries of ridicule before gaining widespread acceptance; pots and pans have been around for millennia, while plates are a relatively recent invention. Many once-new technologies have become essential elements of any well-stocked kitchen—mortars and pestles, serrated knives, stainless steel pots, refrigerators. Others have proved only passing fancies, or were supplanted by better technologies; one would be hard pressed now to find a water-powered egg whisk, a magnet-operated spit roaster, a cider owl, or a turnspit dog. Although many tools have disappeared from the modern kitchen, they have left us with traditions, tastes, and even physical characteristics that we would never have possessed otherwise.
Blending history, science, and anthropology, Wilson reveals how our culinary tools and tricks came to be, and how their influence has shaped modern food culture. The story of how we have tamed fire and ice and wielded whisks, spoons, and graters, all for the sake of putting food in our mouths, Consider the Fork is truly a book to savor.
دانلود کتاب «چنگال را در نظر بگیرید: تاریخچه نحوه آشپزی و خوردن ما»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.