علم شیمی

سبزیجات II

Vegetables II

دانلود کتاب Vegetables II (به فارسی: سبزیجات II) نوشته شده توسط «Jaime Prohens – Jaime Prohens – Fernando Nuez»


اطلاعات کتاب سبزیجات II

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Jaime Prohens – Jaime Prohens – Fernando Nuez

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 364

حجم کتاب: 5 مگابایت

کد کتاب: 9780387741086 , 0387741089

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب سبزیجات II

تولید و مصرف سبزیجات در سال‌های اخیر با رشد جهانی بیش از 50 درصدی تولید در دهه اخیر رشد چشمگیری داشته است و پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آینده، تولید محصولات سبزی به گسترش خود ادامه دهد. بازار بذر سبزیجات بسیار پویا و رقابتی است و گونه های غالب به سرعت جای خود را به گونه های جدید می دهند. بنابراین، اطلاعات به روز شده در مورد وضعیت پیشرفت ژنتیکی محصولات خاص مورد توجه پرورش دهندگان، محققان و محققان محصولات سبزی است. در طول سال های گذشته، حجم عظیمی از دانش جدید در مورد تنوع ژنتیکی سبزیجات و استفاده از منابع ژنتیکی، روش ها و تکنیک های اصلاح نژاد، و توسعه و استفاده از بیوتکنولوژی های مدرن در اصلاح سبزیجات جمع آوری شده است و نیاز به یک کار مرجع اصلی که این اطلاعات را ترکیب می کند.
کتاب راهنمای سبزیجات اصلاح نباتات I و II دو جلد است که به 20 مورد از مهم ترین محصولات سبزی اختصاص یافته است. این محصولات متعلق به هشت خانواده گیاه شناسی مختلف هستند که بر اساس طبقه بندی طبقه بندی شده اند. جلد اول بر چهار خانواده متمرکز است: Asteraceae یا Compositae (کاسنی و اندیو، کنگر کره ای و کاردون، و کاهو)، Brassicaceae یا Cruciferae (کلم، و گل کلم و کلم بروکلی)، Chenopodiaceae (اسفناج و چغندر قند) و Cucumberaceae. کدو حلوایی و زمستانه، کدو حلوایی تابستانی و هندوانه). جلد دوم بر چهار خانواده دیگر متمرکز است: Fabaceae یا Leguminosae (نخود باغی و لوبیا)، Liliaceae (مارچوبه و پیاز)، Solanaceae (بادمجان، فلفل و گوجه فرنگی) و Umbelliferae یا Apiaceae (هویج).
فصل ها توسط پرورش دهندگان برجسته با تجربه گسترده در اصلاح محصول نوشته شده است. هر فصل شامل اطلاعاتی در مورد منشا و اهلی‌سازی، گروه‌های واریته، منابع ژنتیکی، دستاوردهای اصلاحی عمده و اهداف فعلی اصلاح نژاد، روش‌ها و تکنیک‌های اصلاح نژاد، ادغام بیوتکنولوژی‌های جدید در برنامه‌های اصلاحی، و تولید بذر محصولات خاص است.


The production and consumption of vegetables has expanded dramatically in the last years, with a global growth in the production of more than 50% in the last decade and it is expected that in the coming years, vegetable crops production will continue its expansion. The vegetables seed market is very dynamic and competitive, and predominant varieties are quickly replaced by new varieties. Therefore, updated information on the state of the art of the genetic improvement of specific crops is of interest to vegetable crops breeders, researchers and scholars. During the last years an immense quantity of new knowledge on the genetic diversity of vegetables and the utilization of genetic resources, breeding methods and techniques, and on the development and utilization of modern biotechnologies in vegetables crop breeding has accumulated, and there is a need of a major reference work that synthesizes this information.
The Handbook of Plant Breeding Vegetables I and II are two volumes devoted to 20 of the most important vegetable crops. These crops belong to eight different botanical families grouped by taxonomic category. The first volume focuses on four families: Asteraceae or Compositae (chicory and endive, globe artichoke and cardoon, and lettuce), Brassicaceae or Cruciferae (cabbage, and cauliflower and broccoli), Chenopodiaceae (spinach and sugar beet) and Cucurbitaceae (cucumber, melon, pumpkin and winter squash, summer squash, and watermelon). The second volume concentrates on four other families: Fabaceae or Leguminosae (garden pea, and snap bean), Liliaceae (asparagus, and onion), Solanaceae (eggplant, pepper, and tomato) and Umbelliferae or Apiaceae (carrot).
Chapters have been written by outstanding breeders with wide experience in the crop breeding. Each chapter includes information on the origin and domestication, varietal groups, genetic resources, major breeding achievements and current goals of breeding, breeding methods and techniques, integration of the new biotechnologies in the breeding programmes, and the production of seed of specific crops.

دانلود کتاب «سبزیجات II»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.