دانلود کتاب Structure and Mechanism in Protein Science: A Guide to Enzyme Catalysis and Protein Folding (به فارسی: ساختار و مکانیسم در علم پروتئین: راهنمای کاتالیز آنزیمی و تاخوردگی پروتئین) نوشته شده توسط «Alan Fersht»
اطلاعات کتاب ساختار و مکانیسم در علم پروتئین: راهنمای کاتالیز آنزیمی و تاخوردگی پروتئین
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: W. H. Freeman
نویسنده: Alan Fersht
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1998
تعداد صفحه: 2
حجم کتاب: 1 مگابایت
کد کتاب: 9780716732686 , 0716732688
نوبت چاپ: 1st
توضیحات کتاب ساختار و مکانیسم در علم پروتئین: راهنمای کاتالیز آنزیمی و تاخوردگی پروتئین
با داشتن مدرک لیسانس در شیمی و یک سال تحصیلات تکمیلی (اعطا شده، بدون تمرکز صرفاً در بیوشیمی)، این متن اغلب برای من سخت بود که دنبال کنم و چیزهای زیادی از آن به دست آوردم. اگرچه متن شامل وسعت قابل توجهی از موضوعات بود، این وسعت به قیمت عمق یافتن بود. به نظر من، یک کتاب درسی باید کمابیش در ارائه درک روشنی از یک موضوع به تنهایی بایستد. اغلب اوقات من این را در مورد کتاب فرشت نمی دیدم. درعوض، اغلب مجبور بودم برای به دست آوردن درک کافی از موضوعات، به بسیاری از مراجع فهرست شده در متن مراجعه کنم. (خوشبختانه، این کتاب شامل فهرست های مرجع گسترده ای است.) اگر جستجوی منابع بی پایان (بسیاری از منابع قدیمی و گاهی اوقات دشوار است) چیزی است که از آن لذت می برید، این کتاب برای شما مناسب است.–اگر نه، آن را فراموش کنید!
دانلود کتاب «ساختار و مکانیسم در علم پروتئین: راهنمای کاتالیز آنزیمی و تاخوردگی پروتئین»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.