علم شیمی

ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی

Spices. Flavor chemistry & antioxidant properities

دانلود کتاب Spices. Flavor chemistry & antioxidant properities (به فارسی: ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی) نوشته شده توسط «Risch – Ho»


اطلاعات کتاب ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: An American Chemical Society Publication

نویسنده: Risch – Ho

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1997

تعداد صفحه: 133

حجم کتاب: 26 مگابایت

کد کتاب: 0841214174 , 9780841214170

نوبت چاپ: 2nd printing

توضیحات کتاب ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی

بیش از 100 فعالیت شیمیایی را ارائه می دهد که ساده، ایمن و سرگرم کننده هستند! طراحی شده برای استفاده توسط دانش آموز برای معرفی یا تقویت مباحث شیمیایی در حال تدریس. همچنین اقدامات احتیاطی ایمنی را برای هر فعالیت نشان می دهد. به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا مهارت‌هایشان را در پیش‌بینی، جمع‌آوری و سازمان‌دهی داده‌ها، شناسایی و کنترل متغیرها، و جستجوی قوانین و روابط – همه مهارت‌های مورد نیاز برای درک شیمی، توسعه دهند.


Offers over 100 chemical activities that are simple, safe, and fun! Designed for use by the student to introduce or reinforce the chemical topics being taught. Also indicates safety precautions for each activity. Will assist students as they develop skills in predicting, collecting and organizing data, identifying and controlling variables, and searching for regularities and relationships–all required skills for understanding chemistry.

دانلود کتاب «ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.