دانلود کتاب Spices. Flavor chemistry & antioxidant properities (به فارسی: ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی) نوشته شده توسط «Risch – Ho»
اطلاعات کتاب ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: An American Chemical Society Publication
نویسنده: Risch – Ho
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1997
تعداد صفحه: 133
حجم کتاب: 26 مگابایت
کد کتاب: 0841214174 , 9780841214170
نوبت چاپ: 2nd printing
توضیحات کتاب ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی
بیش از 100 فعالیت شیمیایی را ارائه می دهد که ساده، ایمن و سرگرم کننده هستند! طراحی شده برای استفاده توسط دانش آموز برای معرفی یا تقویت مباحث شیمیایی در حال تدریس. همچنین اقدامات احتیاطی ایمنی را برای هر فعالیت نشان می دهد. به دانشآموزان کمک میکند تا مهارتهایشان را در پیشبینی، جمعآوری و سازماندهی دادهها، شناسایی و کنترل متغیرها، و جستجوی قوانین و روابط – همه مهارتهای مورد نیاز برای درک شیمی، توسعه دهند.
دانلود کتاب «ادویه ها. شیمی طعم و خواص آنتی اکسیدانی»