زیست شناسی

فرهنگ میگو: اقتصاد، بازار و تجارت

Shrimp Culture: Economics, Market, and Trade

دانلود کتاب Shrimp Culture: Economics, Market, and Trade (به فارسی: فرهنگ میگو: اقتصاد، بازار و تجارت) نوشته شده توسط «PingSun Leung – Carole R. Engle»


اطلاعات کتاب فرهنگ میگو: اقتصاد، بازار و تجارت

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Wiley-Blackwell

نویسنده: PingSun Leung – Carole R. Engle

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 335

حجم فایل: 4.81 مگابایت

کد کتاب: 0813826551 , 9780813826554

توضیحات کتاب فرهنگ میگو: اقتصاد، بازار و تجارت

منتشر شده با همکاری انجمن جهانی آبزیان

میگو از نظر ارزش، مهمترین کالا در تجارت بین المللی غذاهای دریایی است. صنعت میگو در دهه های گذشته به طور تصاعدی رشد کرده است و انتظار می رود این رشد برای سال های آینده ادامه یابد. برای موفقیت آتی در صنعت میگو، پرورش دهندگان میگو و دانشمندان آبزی پروری دانش کاملی از اقتصاد، بازار و تجارت به اندازه درک مدیریت بیماری یا پرورش آن مهم خواهند یافت.

فرهنگ میگو: اقتصاد، بازار و تجارتیافته‌های اخیر محققان از سراسر جهان که در جنبه‌های مختلف اقتصاد پرورش میگو کار می‌کنند را گرد هم می‌آورد. این جلد تمام جنبه های اصلی اقتصاد، تجارت، و بازارهای میگو در سراسر جهان را پوشش می دهد، با فصل هایی که توسط کارشناسان کشورهای مصرف کننده عمده مانند ایالات متحده آمریکا و ارائه دهندگان عمده مانند چین، تایلند و برزیل نوشته شده است. این کتاب با دقت توسط PingSun Leung و Carole Engle ویرایش شده است. همه کسانی که در این صنعت عظیم در سراسر جهان دخیل هستند. محتوا:
فصل 1 مروری بر بازارهای جهانی میگو و تجارت 1 (صفحه های 3-10): Audun Lem
فصل 2 عملکرد صادرات میگوی پرورشی منجمد در ژاپن، ایالات متحده و بازارهای اتحادیه اروپا: ارزیابی جهانی (صفحات 11-40): Junning Cai و Pingsun Leung
فصل 3 قوانین تجارت WTO با به روز رسانی در مورد مذاکرات دور دوحه و اشاره کوتاه به اقدامات ضد دامپینگ (صفحات 41-52): Audun Lme
فصل 4 تغییرات ساختاری و مقررات میگوی وارداتی در ژاپن (صفحات 53-62): Bith?Hong Ling
فصل 5 ادغام عوامل عرضه و تقاضا در نرخ های انتشار فناوری آبزی پروری برای صنعت بین المللی میگو ( صفحات 63-78): آلیسون ام. کیف و کرتیس ام. جولی
فصل 6 اثرات اقتصادی کامپون بهترین شیوه‌های مدیریت برای مزارع میگو در هندوراس و تعاونی‌ها در نیکاراگوئه (صفحه‌های 79-94): کارول انگل و دیگو والدراما
فصل 7 شاخص‌های اقتصادی عملکرد تولید و نقش آنها در برنامه‌ریزی و ارزیابی توسعه پایدار آبزی پروری (صفحات 95-106): فرانسیسکو جی. مارتینز؟ کوردرو و پینگسون لیونگ
فصل 8 پرورش میگوی ویتنامی در نقطه ای کلیدی در توسعه آن: مروری بر مسائل بررسی اینکه آیا توسعه به روشی پایدار انجام می شود یا خیر ( صفحات 107-132): پاسکال راوکس، دنیس بیلی و تران ون نهونگ
فصل 9 مسائل اقتصادی در ترویج پرورش میگو پایدار: مطالعه موردی سیستم برنج؟ میگو در دلتای مکونگ (صفحات 131-142): دونا برنان ، هلنا کلیتون، نایجل پرستون و تران تان بی
فصل 10 استفاده از مناطق ساحلی برای پرورش میگو در جنوب تایلند (صفحات 143–154): Ruangrai Tokrisna
فصل 11 مروری بر پرورش میگو در تایلند مرکزی و محیط آن al Implications (صفحات 155-166): برایان دبلیو. سوستر
فصل 12 اقتصاد فرهنگ میگوی گی وای در هنگ کنگ: از آبزی پروری تجاری تا تولید پرندگان (صفحات 167-186): لارنس دبلیو سی لای، کن کی اچ لام، اف. Lorne و S. K. Wong
فصل 13 ارزیابی اقتصادی صنعت پرورش میگو در تایوان (صفحات 187-196): دیوید اس. لیائو و آی. چیو لیائو
فصل 14 مروری بر صنعت پرورش میگو در چین (صفحات 197-197) 222): Yongming Yuan، Junning Cai و Pingsun Leung
فصل 15 شیوه ها و اقتصاد مزارع موفق میگو در فیلیپین (صفحات 223-238): Wilfredo G. Yap و Antonio C. Villaluz
فصل 16 اقتصاد پرورش میگو در کشورهای منتخب آسیایی (صفحات 239-260): مدان موهان دی، روسلینا کامارالدین، فردیناند جی. پاراگواس و راماچاندرا باتا
فصل 17 اقتصاد و مدیریت فرهنگ میگوی آب شیرین در نیمکره غربی (صفحه های 261-278): واگنر سی. والنتی و جیمز اچ. تیدول
فصل 18 اقتصاد یکپارچه سازی سیستم های مهد کودک سیستم‌های خروجی میگوی آب‌شور در محیط‌های بسته (صفحه‌های 279-290): بندیکت سی. پوساداس و تریل آر. هانسون
فصل 19 هزینه مقایسه‌ای تولید میگو: حوضچه‌های خاکی در مقابل سیستم‌های آبزی پروری در حال چرخش مجدد: 201– صفحه Shaun M. Moss and Pingsun Leung
فصل 20 مروری بر سیستم های پرورش میگوی دریایی با ارجاع خاص به خوراک و تغذیه (صفحات 301-314): Albert G. J. Tacon، Sergio F. Nates و Roderick J. Mcneil
فصل 21 یک سیستم پشتیبانی تصمیم برای زمان‌بندی کارآمد پرورش میگو تجاری چند دوره‌ای و چند چرخه (صفحات 315–328): Run Yu، Pingsun Leung و Paul Bienfang


Published in Cooperation with THE WORLD AQUACULTURE SOCIETY

Shrimp is the most important commodity, by value, in the international seafood trade. The shrimp industry has grown exponentially in the last decades, and growth is expected to continue for years to come. For future success in the shrimp industry, shrimp farmers and aquaculture scientists will find a thorough knowledge of the economics, market, and trade as important as an understanding of disease management or husbandry.

Shrimp Culture: Economics, Market, and Trade brings together recent findings of researchers from around the world working in various aspects of the economics of shrimp farming. This volume covers all major aspects of the economics, trade, and markets for shrimp worldwide, with chapters written by experts from major consuming countries such as the U.S.A. and major providers such as China, Thailand and Brazil. The book has been carefully edited by PingSun Leung and Carole Engle, both well known and respected internationally for their work in this area.

Shrimp Culture is an essential purchase for everyone involved in this massive industry across the globe.Content:
Chapter 1 An Overview of Global Shrimp Markets and Trade1 (pages 3–10): Audun Lem
Chapter 2 Export Performance of Frozen Cultured Shrimp in the Japan, U.S., and Eu Markets: A Global Assessment (pages 11–40): Junning Cai and Pingsun Leung
Chapter 3 WTO Trade Rules with an Update on the Doha Round Negotiations and A Short Reference to Antidumping Actions (pages 41–52): Audun Lme
Chapter 4 Structural Changes and Regulations of Imported Shrimp in Japan (pages 53–62): Bith?Hong Ling
Chapter 5 Integrating Supply and Demand Factors in the Diffusion Rates of Aquaculture Technology for the International Shrimp Industry (pages 63–78): Alison M. Keefe and Curtis M. Jolly
Chapter 6 Economic Effects of Components of Best Management Practices for Small?Scale Shrimp Farms in Honduras and Cooperatives in Nicaragua (pages 79–94): Carole Engle and Diego Valderrama
Chapter 7 Production Performance Economic Indicators and Their Role in the Planning and Assessment of the Sustainable Development of Aquaculture (pages 95–106): Francisco J. Martinez?Cordero and Pingsun Leung
Chapter 8 Vietnamese Shrimp Farming at A Key Point in its Development: A Review of Issues Examining Whether Development is Being Carried Out in A Sustainable Way (pages 107–132): Pascal Raux, Denis Bailly and Tran Van Nhuong
Chapter 9 Economic Issues in Promoting Sustainable Shrimp Farming: A Case Study of the Rice?Shrimp System in the Mekong Delta (pages 131–142): Donna Brennan, Helena Clayton, Nigel Preston and Tran Thanh Be
Chapter 10 Utilization of Coastal Areas for Shrimp Farming in Southern Thailand (pages 143–154): Ruangrai Tokrisna
Chapter 11 A Review of Shrimp Farming in Central Thailand and its Environmental Implications (pages 155–166): Brian W. Szuster
Chapter 12 Economics of Gei Wai Shrimp Culture in Hong Kong: from Commercial Aquaculture to Bird Production (pages 167–186): Lawrence W. C. Lai, Ken K. H. Lam, F. T. Lorne and S. K. Wong
Chapter 13 An Economic Evaluation of Shrimp Farming Industry in Taiwan (pages 187–196): David S. Liao and I. Chiu Liao
Chapter 14 An Overview of China’s Cultured Shrimp Industry (pages 197–222): Yongming Yuan, Junning Cai and Pingsun Leung
Chapter 15 Practices and Economics of Successful Shrimp Farms in the Philippines (pages 223–238): Wilfredo G. Yap and Antonio C. Villaluz
Chapter 16 The Economics of Shrimp Farming in Selected Asian Countries (pages 239–260): Madan Mohan Dey, Roslina Kamaruddin, Ferdinand J. Paraguas and Ramachandra Bhatta
Chapter 17 Economics and Management of Freshwater Prawn Culture in Western Hemisphere (pages 261–278): Wagner C. Valenti and James H. Tidwell
Chapter 18 Economics of Integrating Nursery Systems into Indoor Biosecure Recirculating Saltwater Shrimp Grow?Out Systems (pages 279–290): Benedict C. Posadas and Terrill R. Hanson
Chapter 19 Comparative Cost of Shrimp Production: Earthen Ponds Versus Recirculating Aquaculture Systems (pages 291–300): Shaun M. Moss and Pingsun Leung
Chapter 20 Overview of Farming Systems for Marine Shrimp with Particular Reference to Feeds and Feeding (pages 301–314): Albert G. J. Tacon, Sergio F. Nates and Roderick J. Mcneil
Chapter 21 A Decision Support System for Efficient Scheduling of Multi?Pond and Multi?Cycle Commercial Shrimp Culture (pages 315–328): Run Yu, Pingsun Leung and Paul Bienfang

دانلود کتاب «فرهنگ میگو: اقتصاد، بازار و تجارت»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید