علم شیمی

علم بیوپلیمر گیاهی: کاربردهای غذایی و غیر غذایی

Plant biopolymer science: food and non-food applications

دانلود کتاب Plant biopolymer science: food and non-food applications (به فارسی: علم بیوپلیمر گیاهی: کاربردهای غذایی و غیر غذایی) نوشته شده توسط «D. Renard – Della Valle – Y. Popineau»


اطلاعات کتاب علم بیوپلیمر گیاهی: کاربردهای غذایی و غیر غذایی

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: D. Renard – Della Valle – Y. Popineau

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 308

حجم کتاب: 32 مگابایت

کد کتاب: 0854048561 , 9780854048564

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب علم بیوپلیمر گیاهی: کاربردهای غذایی و غیر غذایی

تحقیقات در مورد بیوپلیمرهای گیاهی، ویژگی های ساختاری آنها و خواص فیزیکی و شیمیایی و عملکردی مربوطه در دنیای مدرن از اهمیت فزاینده ای برخوردار است. این امر به ویژه در رابطه با کشاورزی پایدار، فرآیندهای سازگار با محیط زیست و الزامات فناوری جدید و محصولات ایمن صادق است. این کتاب منحصر به فرد در مورد آخرین تحقیقات در مورد علم زیست پلیمرهای گیاهی، از بیوسنتز گرفته تا کاربردها، گزارش می دهد. این به طور خاص پیشرفت‌هایی را در مطالعه بیوسنتز ماکرومولکول‌ها و طراحی پلیمرهای زیستی توصیف می‌کند و در ادامه به مدل‌سازی سیستم‌هایی مانند مجموعه‌های پلیمری زیستی، رابط‌ها و فازهای میانی می‌پردازد. در نهایت، بحث در مورد سیستم های چند فازی نشان می دهد که چگونه این مفاهیم ممکن است به کاربردهای روزمره تعمیم داده شوند. با مشارکت‌های جامعه علمی بین‌المللی، “علم بیوپلیمرهای گیاهی: کاربردهای غذایی و غیرغذایی” یک نمای کلی از آخرین هنر را برای طیف وسیعی از خوانندگان فراهم می‌کند که شامل دانش‌آموزان، محققان و معلمان دانشگاهی می‌شود. متخصصان صنعت و سازمان های دولتی.


Research into plant biopolymers, their structural characteristics and related physicochemical and functional properties is of increasing significance in the modern world. This is particularly true in relation to sustainable agriculture, environmentally friendly processes and new technology requirements and safe products. This unique book reports on the very latest research on plant biopolymer science, from biosynthesis through to applications. It describes specifically developments in the study of the biosynthesis of macromolecules and biopolymer design, going on to model systems such as biopolymer assemblies, interfaces and interphases. Finally, a discussion of multiphasic systems shows how these concepts may be extended to everyday applications. With contributions drawn from the international scientific community, “Plant Biopolymer Science: Food and Non-Food Applications” provides an overview of the state-of-the-art for a variety of readers, which will include students, researchers and teachers in academia to professionals in industry and government agencies.

دانلود کتاب «علم بیوپلیمر گیاهی: کاربردهای غذایی و غیر غذایی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.