دانلود کتاب Phytochemicals: Nutrient-Gene Interactions (به فارسی: فیتوکمیکال ها: برهمکنش های ماده مغذی و ژن) نوشته شده توسط «Mark S. Meskin – Wayne R. Bidlack – R. Keith Randolph»
اطلاعات کتاب فیتوکمیکال ها: برهمکنش های ماده مغذی و ژن
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Mark S. Meskin – Wayne R. Bidlack – R. Keith Randolph
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 233
حجم کتاب: 5 مگابایت
کد کتاب: 9780849341809 , 0-8493-4180-9
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب فیتوکمیکال ها: برهمکنش های ماده مغذی و ژن
درک فعل و انفعالات فیتوشیمیایی-ژن مبنایی برای درمان های فردی برای ارتقای سلامت و همچنین پیشگیری و درمان بیماری فراهم می کند. نویسندگان Phytochemicals: Nutrient-Gene Interactions تعاملات بین فیتوکمیکال ها و ژنوم انسان را بررسی می کنند و در مورد تأثیر این فعل و انفعالات بر سلامت، پیری و شرایط مزمن مانند التهاب، بیماری قلبی، چاقی، دیابت نوع دوم بحث می کنند. و سرطان
همگام با مهمترین روندها در تحقیقات فیتوشیمیایی، نویسندگان آخرین درک را در مورد استفاده از آزمایشهای بالینی کنترلشده، فنآوریهای غربالگری جدید، و پروژه تکمیلشده ژنوم انسانی برای تحقیق در مورد فارماکوکینتیک، ایمنی، و کارایی مواد شیمیایی گیاهی برجسته میکنند. این کتاب طیف متعادلی از موضوعات را پوشش میدهد که با استراتژیها و روشهای تجربی برای شناسایی تعاملات مهم بین رژیم غذایی، انواع ژنتیکی و نشانگرهای مختلف بیماریهای قلبی عروقی، التهاب و چاقی آغاز میشود. نویسندگان مختلف مکانیسمهای عملکرد محافظتی را توضیح میدهند که رژیمهای غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا 3، چربیهای غیراشباع، میوهها، سبزیجات و غلات کامل را با کاهش خطر بیماریهای مزمن و دژنراتیو مرتبط میکند. آنها همچنین تحقیقات اپیدمیولوژیک در مورد غذاهای گیاهی و الگوهای غذایی را که از نقش مفید فیتوکمیکال ها در ارتقای سلامت و پیشگیری از بیماری حمایت می کنند، مرور و خلاصه می کنند.
مواد شیمیایی گیاهی: فعل و انفعالات مواد مغذی و ژن نقش رو به رشد ژنومیک و نوتریژنتیک را در پیشگیری از بیماری ها و در توسعه مسئولانه محصولات فیتوشیمیایی ایمن و موثر در صنایع غذایی، دارویی و مکمل ها نشان می دهد.
Keeping pace with the most important trends in phytochemical research, the authors accentuate the latest understanding on the use of controlled clinical trials, new screening technologies, and the completed human genome project for researching the pharmacokinetics, safety, and efficacy of phytochemicals. The book covers a balanced range of topics beginning with experimental strategies and methodologies for identifying significant interactions between diet, genetic variants, and different markers of cardiovascular disease, inflammation, and obesity. Different authors explain the mechanisms of protective action that link diets rich in omega-3 fatty acids, unsaturated fats, fruits, vegetables, and whole grains with a decreased risk of chronic and degenerative diseases. They also review and summarize epidemiological research on plant-based foods and dietary patterns supporting the beneficial role of phytochemicals in health promotion and disease prevention.
Phytochemicals: Nutrient–Gene Interactions illustrates the growing role of nutrigenomics and nutrigenetics in disease prevention and in the responsible development of safe and effective phytochemical products within the food, pharmaceutical, and supplement industries.
دانلود کتاب «فیتوکمیکال ها: برهمکنش های ماده مغذی و ژن»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.