دانلود کتاب Magnetic Resonance in Food Science Challenges in a Changing World (به فارسی: رزونانس مغناطیسی در چالش های علوم غذایی در دنیای در حال تغییر) نوشته شده توسط «María Guðjónsdóttir – Peter S. Belton – Graham A. Webb»
اطلاعات کتاب رزونانس مغناطیسی در چالش های علوم غذایی در دنیای در حال تغییر
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Royal Society of Chemistry
نویسنده: María Guðjónsdóttir – Peter S. Belton – Graham A. Webb
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2009
تعداد صفحه: 271
حجم کتاب: 10 مگابایت
کد کتاب: 0854041176 , 978-0-85404-117-6
دانلود کتاب «رزونانس مغناطیسی در چالش های علوم غذایی در دنیای در حال تغییر»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.