علم شیمی

رزونانس مغناطیسی در چالش های علوم غذایی در دنیای در حال تغییر

Magnetic Resonance in Food Science Challenges in a Changing World

دانلود کتاب Magnetic Resonance in Food Science Challenges in a Changing World (به فارسی: رزونانس مغناطیسی در چالش های علوم غذایی در دنیای در حال تغییر) نوشته شده توسط «María Guðjónsdóttir – Peter S. Belton – Graham A. Webb»


اطلاعات کتاب رزونانس مغناطیسی در چالش های علوم غذایی در دنیای در حال تغییر

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: María Guðjónsdóttir – Peter S. Belton – Graham A. Webb

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 271

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 0854041176 , 978-0-85404-117-6

دانلود کتاب «رزونانس مغناطیسی در چالش های علوم غذایی در دنیای در حال تغییر»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.