آشپزی

آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان

Home Cooking With Trisha Yearwood: Stories and Recipes to Share With Family and Friends

دانلود کتاب Home Cooking With Trisha Yearwood: Stories and Recipes to Share With Family and Friends (به فارسی: آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان) نوشته شده توسط «Trisha Yearwood»


اطلاعات کتاب آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان

موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Clarkson Potter

نویسنده: Trisha Yearwood

زبان: english

فرمت کتاب: MOBI (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

حجم فایل: 25.49 مگابایت

کد کتاب: 0307984974 , 9780307984975

توضیحات کتاب آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان

نقد و بررسی Amazon.com **دستور پخت از *آشپزی خانگی با تریشا یاروود*: پیتزای مرغ** 12 تا 14 مواد را سرو می کند 2 قوطی 13.8 اونسی خمیر پیتزای از پیش ساخته شده 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده 2 فنجان پنیر رنده شده موزاره 8 اونس) 2 فنجان پنیر چدار رنده شده (حدود 8 اونس) 1 فلفل دلمه ای، هسته گرفته، دانه شده و به صورت نوار خرد شده، 1 پیاز قرمز، به صورت عمودی برش داده شده، 3 قسمت سینه مرغ بدون استخوان، بدون پوست، کبابی و خرد شده 6 برش بیکن، پخته شده تا زمانی که ترد و خرد شود. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را پهن کرده و روی دو تابه پیتزای 15 اینچی قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چایخوری سیر را روی هر پوسته پیتزا بپاشید و سپس 1/2 فنجان پنیر موزارلا و 1/2 فنجان پنیر چدار را بریزید. نیمی از فلفل دلمه ای، پیاز خلال شده، مرغ و بیکن را روی پنیرها بریزید. 1/2 فنجان دیگر پنیر موزارلا و 1/2 فنجان پنیر چدار را روی هر پیتزا بپاشید و هر پیتزا را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بیشتر بپاشید. پیتزاها را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پوسته ها کمی قهوه ای شوند بپزید. هر پیتزا را به 8 قسمت برش دهید. * * * از Publishers Weekly، تریشا یاروود، خواننده هفتگی راه دیگری برای دستیابی به مخاطبان خود پیدا کرده است – با ادامه موفقیت آمیز *آشپزی جورجیا در آشپزخانه اوکلاهاما*، او غذای خانگی و جنوبی را از آشپزخانه موسیقی کانتری خود سرو می کند. . و این جدیدترین عاقبت، هر ذره نمک است – از پیشگفتار همسرش، گارث بروکس، و حکایات شخصی صمیمی او تا دستور العمل های اهدایی توسط خانواده و دوستان (کیک توت فرنگی مادربزرگش؛ رول های کلم مادر بروکس، وافل های خانگی مادرش) . چوب درخت سال با نکات مفیدی مانند اهمیت پنیر تازه خرد شده و نحوه استفاده از قیچی برای آزاد کردن پوسته سرسخت می پرد. گوشت این کتاب برای مناسبت‌های خاص و شب‌های هفته مانند پودینگ سیب‌زمینی شیرین، توله سگ هالاپینو و آب‌جوش Lowcountry، کلاسیک‌های دنده‌دار است. مواد تشکیل دهنده Yearwood برای افراد ضعیف یا کلسترول بالا نیست (به عنوان مثال کاسه صبحانه Garth ترکیبی از تخم مرغ، سوسیس، بیکن و پنیر بسته بندی شده و تورتلینی سیر است). اما شور و شوق و گرمی سالوود به‌ویژه در یادداشت‌های دست‌نویس پایین صفحات به چشم می‌خورد. عکس ها *(آوریل)* حق چاپ © Reed Business Information، بخشی از Reed Elsevier Inc. کلیه حقوق محفوظ است.


Amazon.com Review **Recipe from *Home Cooking with Trisha Yearwood*: Chicken Pizza** serves 12 to 14 Ingredients 2 13.8-ounce cans premade pizza crust dough 4 tablespoons olive oil 2 teaspoons minced garlic 2 cups shredded mozzarella cheese (about 8 ounces) 2 cups shredded Cheddar cheese (about 8 ounces) 1 bell pepper, cored, seeded, and cut into strips 1 red onion, sliced vertically 3 boneless, skinless chicken breast halves, grilled and diced 6 slices bacon, cooked until crisp and crumbled Preheat the oven to 350°F. Roll the pizza dough out and fit onto two 15-inch pizza pans. Drizzle 1 tablespoon of olive oil and 1 teaspoon of garlic on each pizza crust, followed by 1/2 cup each of the mozzarella cheese and 1/2 cup of the Cheddar cheese. Scatter half of the bell pepper, sliced onion, chicken, and bacon on top of the cheeses. Sprinkle another 1/2 cup mozzarella cheese and 1/2 cup Cheddar cheese over each pizza and drizzle each pizza with 1 tablespoon more of olive oil. Bake the pizzas for 20 to 25 minutes, or until the crusts are lightly browned. Slice each pizza into 8 pieces. * * * From Publishers Weekly Singer Trisha Yearwood has found another way to reach her audience—with this follow-up to her successful *Georgia Cooking in an Oklahoma Kitchen*, she serves up more homey, Southern-inflected fare from her country music kitchen. And this newest is every pinch of salt the sequel—from the foreword by her husband, Garth Brooks, and her intimate personal anecdotes to the recipes donated by family and friends (her grandmother’s strawberry cake; Brooks’s mother’s cabbage rolls, her mama’s homemade waffles). Yearwood jumps off with some helpful hints, such as the importance of fresh-shredded cheese and how to use scissors to release a stubborn piecrust. The meat of the book is rib-sticking classics for both special occasions and weeknights, like sweet potato pudding, jalapeño hushpuppies, and a Lowcountry boil. Yearwood’s ingredients are not for the faint of heart or high of cholesterol (Garth’s Breakfast Bowl, for example is a mix of eggs, frozen tater tots, sausage, bacon, and packaged cheese and garlic tortellini). But Yearwood’s enthusiasm and warmth come through, particularly in the handwritten notes at the bottom of the pages. Photos. *(Apr.)* Copyright © Reed Business Information, a division of Reed Elsevier Inc. All rights reserved.

دانلود کتاب «آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید