دانلود کتاب Home Cooking With Trisha Yearwood: Stories and Recipes to Share With Family and Friends (به فارسی: آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان) نوشته شده توسط «Trisha Yearwood»
اطلاعات کتاب آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان
موضوع اصلی: خانه داری و اوقات فراغت – آشپزی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Clarkson Potter
نویسنده: Trisha Yearwood
زبان: english
فرمت کتاب: MOBI (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
حجم فایل: 25.49 مگابایت
کد کتاب: 0307984974 , 9780307984975
توضیحات کتاب آشپزی خانگی با Trisha Yearwood: داستان ها و دستور العمل هایی برای به اشتراک گذاشتن با خانواده و دوستان
نقد و بررسی Amazon.com **دستور پخت از *آشپزی خانگی با تریشا یاروود*: پیتزای مرغ** 12 تا 14 مواد را سرو می کند 2 قوطی 13.8 اونسی خمیر پیتزای از پیش ساخته شده 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده 2 فنجان پنیر رنده شده موزاره 8 اونس) 2 فنجان پنیر چدار رنده شده (حدود 8 اونس) 1 فلفل دلمه ای، هسته گرفته، دانه شده و به صورت نوار خرد شده، 1 پیاز قرمز، به صورت عمودی برش داده شده، 3 قسمت سینه مرغ بدون استخوان، بدون پوست، کبابی و خرد شده 6 برش بیکن، پخته شده تا زمانی که ترد و خرد شود. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر پیتزا را پهن کرده و روی دو تابه پیتزای 15 اینچی قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چایخوری سیر را روی هر پوسته پیتزا بپاشید و سپس 1/2 فنجان پنیر موزارلا و 1/2 فنجان پنیر چدار را بریزید. نیمی از فلفل دلمه ای، پیاز خلال شده، مرغ و بیکن را روی پنیرها بریزید. 1/2 فنجان دیگر پنیر موزارلا و 1/2 فنجان پنیر چدار را روی هر پیتزا بپاشید و هر پیتزا را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بیشتر بپاشید. پیتزاها را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که پوسته ها کمی قهوه ای شوند بپزید. هر پیتزا را به 8 قسمت برش دهید. * * * از Publishers Weekly، تریشا یاروود، خواننده هفتگی راه دیگری برای دستیابی به مخاطبان خود پیدا کرده است – با ادامه موفقیت آمیز *آشپزی جورجیا در آشپزخانه اوکلاهاما*، او غذای خانگی و جنوبی را از آشپزخانه موسیقی کانتری خود سرو می کند. . و این جدیدترین عاقبت، هر ذره نمک است – از پیشگفتار همسرش، گارث بروکس، و حکایات شخصی صمیمی او تا دستور العمل های اهدایی توسط خانواده و دوستان (کیک توت فرنگی مادربزرگش؛ رول های کلم مادر بروکس، وافل های خانگی مادرش) . چوب درخت سال با نکات مفیدی مانند اهمیت پنیر تازه خرد شده و نحوه استفاده از قیچی برای آزاد کردن پوسته سرسخت می پرد. گوشت این کتاب برای مناسبتهای خاص و شبهای هفته مانند پودینگ سیبزمینی شیرین، توله سگ هالاپینو و آبجوش Lowcountry، کلاسیکهای دندهدار است. مواد تشکیل دهنده Yearwood برای افراد ضعیف یا کلسترول بالا نیست (به عنوان مثال کاسه صبحانه Garth ترکیبی از تخم مرغ، سوسیس، بیکن و پنیر بسته بندی شده و تورتلینی سیر است). اما شور و شوق و گرمی سالوود بهویژه در یادداشتهای دستنویس پایین صفحات به چشم میخورد. عکس ها *(آوریل)* حق چاپ © Reed Business Information، بخشی از Reed Elsevier Inc. کلیه حقوق محفوظ است.
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.