علم شیمی

کتاب راهنمای تغذیه گیاهی

Handbook of Plant Nutrition

دانلود کتاب Handbook of Plant Nutrition (به فارسی: کتاب راهنمای تغذیه گیاهی) نوشته شده توسط «Allen V. Barker – David J. Pilbeam»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای تغذیه گیاهی

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: Allen V. Barker – David J. Pilbeam

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2006

تعداد صفحه: 662

حجم کتاب: 15 مگابایت

کد کتاب: 9780824759049 , 0824759044

توضیحات کتاب کتاب راهنمای تغذیه گیاهی

تقاضای فزاینده برای عرضه غذا در جهان، همراه با نگرانی در مورد استفاده از کودهای شیمیایی، منجر به افزایش علاقه به کشاورزی دقیق شده است. این عمل شامل کنترل دقیق و نظارت بر تغذیه گیاه برای به حداکثر رساندن سرعت رشد و عملکرد محصولات و همچنین ارزش غذایی آنها است.
کتاب راهنمای تغذیه گیاه منبعی به آسانی در دسترس از اطلاعات بسیار جاری و قابل اعتماد در مورد نیازهای تغذیه ای مهم ترین محصولاتی که در سرتاسر جهان کشت می شوند فراهم می کند. ویراستاران با مقدمه خود، مروری بر مواد مغذی و عناصر مفید گیاهی ارائه می دهند، تفاوت بین این دو را متمایز می کنند و رویکردهای تحقیقاتی و معیارهای تشخیصی را که در حال حاضر اعمال می شوند، توضیح می دهند.
آنچه در ادامه می آید بیست فصل است که هر کدام به یک عنصر کلان یا ریز مغذی ضروری یا عنصر مفید اختصاص دارد. نوشته شده توسط محققان برجسته از سراسر جهان، هر یک از فصول-
اطلاعات تاریخی در مورد یک ماده مغذی خاص ارائه می دهد، توضیح می دهد که چرا یک عنصر ضروری یا مفید است، و نشان دهنده ضروری بودن و عملکرد آن در گیاهان است.
توضیح می دهد که چگونه می توان از ظاهر و ترکیب گیاهان برای ارزیابی وضعیت تغذیه استفاده کرد
ارزش آزمایش های خاک برای ارزیابی وضعیت تغذیه را مورد بحث قرار می دهد
کودهایی را توصیه می کند که می توانند برای رفع کمبودهای تغذیه ای استفاده شوند
آن فصل‌هایی که عناصر مفید را پوشش می‌دهند، تاریخچه عناصر را با توجه به رشد و عملکرد مورد بحث قرار می‌دهند و اطلاعات فعلی در مورد تأثیر آنها بر تحریک رشد و متابولیسم گیاه برای گونه‌های گیاهی خاص ارائه می‌دهند.
این کتابچه که برای پرورش دهندگان، مشاوران کشاورزی، کشاورزان و دانشمندان گیاهی ارزش زیادی دارد، یک مرجع کاربردی و کاربردی برای تعیین، نظارت و بهبود نیازهای تغذیه ای گیاهان فراهم می کند. ارائه گرافیکی از تعاملات گیاهی با مواد مغذی و عناصر مفید، و توضیحات مستقیم در مورد چگونگی ایجاد کمبود مواد مغذی به ویژه برای کسانی که به دنبال دانش تغذیه گیاه هستند مفید است.


The burgeoning demand on the world food supply, coupled with concern over the use of chemical fertilizers, has led to an accelerated interest in the practice of precision agriculture. This practice involves the careful control and monitoring of plant nutrition to maximize the rate of growth and yield of crops, as well as their nutritional value.
The Handbook of Plant Nutrition provides a readily accessible source of highly current and reliable information on the nutritional requirements of the most significant crops being cultivated worldwide. With their introduction, the editors provide an overview of plant nutrients and beneficial elements, distinguishing the difference between the two, and explaining research approaches and diagnostic criteria currently being applied.
What then follows are twenty chapters, each one dedicated to an essential macro or micronutrient or beneficial element. Written by eminent researchers from across the world, each of the chapters-
Offers historical information on the specific nutrient, explaining why it is either essential or a beneficial element, giving demonstration of its essentiality and functions in plants
Explains how appearance and composition of plants can be used to assess nutritional status
Discusses the value of soil tests for assessing nutritional status
Recommends fertilizers that can be applied to remedy nutritional deficiencies
Those chapters that cover beneficial elements discuss the history of the elements with regard to growth and yield, and provide current information concerning their impact on growth stimulation and plant metabolism for particular plant species.
Of great value to growers, agricultural consultants, agronomists, and plant scientists, this handbook provides a practical easy-to-use reference for determining, monitoring, and improving the nutritional needs of plants. The graphical presentations of plant interactions with nutrients and beneficial elements, and the straight-forward explanations of how nutrient deficiencies arise are especially useful to those seeking knowledge of plant nutrition.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای تغذیه گیاهی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.