دانلود کتاب Handbook of Organic Food Processing and Production (به فارسی: راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک) نوشته شده توسط «Simon Wright – Diane McCrea»
اطلاعات کتاب راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک
موضوع اصلی: شیمی – شیمی آلی
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده: Simon Wright – Diane McCrea
زبان: english
فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 227 / 247
حجم فایل: 2.42 مگابایت
کد کتاب: 0632055413 , 9780632055418
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک
یک کار مرجع برای تولیدکنندگان ارگانیک موجود و کالج های کشاورزی، علوم غذایی و فناوری. یک دیدگاه بین المللی در مورد این موضوع، از جمله بسیاری از الزامات قانونی فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک ارائه می دهد. همچنین شامل فهرست دقیق مخاطبین است.
دانلود کتاب «راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.