علم شیمی

راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک

Handbook of Organic Food Processing and Production

دانلود کتاب Handbook of Organic Food Processing and Production (به فارسی: راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک) نوشته شده توسط «Simon Wright – Diane McCrea»


اطلاعات کتاب راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک

موضوع اصلی: شیمی – شیمی آلی

نوع: کتاب الکترونیکی

نویسنده: Simon Wright – Diane McCrea

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2000

تعداد صفحه: 227 / 247

حجم فایل: 2.42 مگابایت

کد کتاب: 0632055413 , 9780632055418

نوبت چاپ: 2

توضیحات کتاب راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک

یک کار مرجع برای تولیدکنندگان ارگانیک موجود و کالج های کشاورزی، علوم غذایی و فناوری. یک دیدگاه بین المللی در مورد این موضوع، از جمله بسیاری از الزامات قانونی فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک ارائه می دهد. همچنین شامل فهرست دقیق مخاطبین است.


A reference work for existing organic producers and colleges of agriculture, food science and technology. Provides an international perspective on the subject, including the many legal requirements of organic food processing and production. Also includes a detailed contacts list.

دانلود کتاب «راهنمای فرآوری و تولید مواد غذایی ارگانیک»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید