دانلود کتاب Handbook of Membrane Separations: Chemical, Pharmaceutical, Food, and Biotechnological Applications (به فارسی: راهنمای جداسازی غشا: کاربردهای شیمیایی، دارویی، غذایی و بیوتکنولوژیکی) نوشته شده توسط «Anil K. Pabby – Syed S.H. Rizvi – Ana Maria Sastre»
اطلاعات کتاب راهنمای جداسازی غشا: کاربردهای شیمیایی، دارویی، غذایی و بیوتکنولوژیکی
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Anil K. Pabby – Syed S.H. Rizvi – Ana Maria Sastre
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2008
تعداد صفحه: 1184
حجم کتاب: 49 مگابایت
کد کتاب: 0-8493-9549-6 , 978-0-8493-9549-9
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب راهنمای جداسازی غشا: کاربردهای شیمیایی، دارویی، غذایی و بیوتکنولوژیکی
کتاب راهنمای جداسازی غشاء: کاربردهای شیمیایی، دارویی و بیوتکنولوژیکی اطلاعات دقیقی در مورد فناوریهای جداسازی غشایی که در دهههای گذشته تکامل یافتهاند، ارائه میکند. برای ارائه یک درک اساسی از فناوری غشاء، این کتاب پیشرفتهای مربوط به این فناوریها را مستند میکند. این برنامه کاربردهای شیمیایی، دارویی و بیوتکنولوژیکی فرآیندهای غشایی را از جداسازی انتخابی تا بازیافت حلال و مواد بررسی میکند. این متن همچنین دانش عمیقی از مکانیسمهای جداسازی غشاء، مدلهای انتقال، محاسبات نفوذپذیری غشاء، انواع و ماژولهای غشا و همچنین راکتورهای غشایی ارائه میکند.
دانلود کتاب «راهنمای جداسازی غشا: کاربردهای شیمیایی، دارویی، غذایی و بیوتکنولوژیکی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.