علم شیمی

کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات

Handbook of Herbs and Spices

دانلود کتاب Handbook of Herbs and Spices (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات) نوشته شده توسط «K V Peter»


اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: CRC Press

نویسنده: K V Peter

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2004

تعداد صفحه: 360

حجم کتاب: 3 مگابایت

کد کتاب: 9780849325359 , 9781855737211 , 9781855738355 , 0849325358 , 1855737213 , 9780203023945

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات

مرجع افرادی که در مطالعه، کشت، تجارت و استفاده از ادویه جات و گیاهان دخیل هستند عمدتاً توسط دانشمندان علوم گیاهی و دارویی از هند و سایر کشورهای گرمسیری نوشته شده است. بخش اول به فواید سلامتی و استفاده از گیاهان و ادویه ها به عنوان ضد میکروبی و آنتی اکسیدان می پردازد. در میان بحث‌ها، غربالگری برای اثرات سلامتی گیاهان و گیاهان و ادویه‌های کم مصرف است. دومی اطلاعات دقیق در مورد ادویه جات ترشی جات با شرح مختصری، طبقه بندی، تولید، کشت، حمل و نقل پس از برداشت، موارد استفاده در فرآوری مواد غذایی، ساختار شیمیایی و خواص عملکردی ترکیبات مهم استخراج شده و مشخصات کیفی ارائه می دهد. منتشر شده توسط CRC Press و Woodhead Publishing.


The reference for people involved in the study, cultivation, trade, and use of spices and herbs is written largely by scientists in plant and pharmaceutical sciences from India and other tropical countries. The first part deals with health benefits and the use of herbs and spices as antimicrobials and antioxidants; among the discussions are screening for health effects of herbs, and under-utilized herbs and spices. The second provides detailed information on individual spices, with a brief description, classification, production, cultivation, post-harvest handling, uses in food processing, the chemical structure and functional properties of important compounds extracted, and quality specification. Co-published by CRC Press and Woodhead Publishing.

دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.