دانلود کتاب Fundamentals of Dairy Chemistry (به فارسی: مبانی شیمی لبنیات) نوشته شده توسط «Wong N.P. – Jenness R. – Keeney M. – Marth E.H.»
اطلاعات کتاب مبانی شیمی لبنیات
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Aspen Publishers
نویسنده: Wong N.P. – Jenness R. – Keeney M. – Marth E.H.
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1999
تعداد صفحه: 787
حجم کتاب: 45 مگابایت
نوبت چاپ: 3rd ed.
دانلود کتاب «مبانی شیمی لبنیات»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.