علم شیمی

مبانی شیمی لبنیات

Fundamentals of Dairy Chemistry

دانلود کتاب Fundamentals of Dairy Chemistry (به فارسی: مبانی شیمی لبنیات) نوشته شده توسط «Wong N.P. – Jenness R. – Keeney M. – Marth E.H.»


اطلاعات کتاب مبانی شیمی لبنیات

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Aspen Publishers

نویسنده: Wong N.P. – Jenness R. – Keeney M. – Marth E.H.

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1999

تعداد صفحه: 787

حجم کتاب: 45 مگابایت

نوبت چاپ: 3rd ed.

دانلود کتاب «مبانی شیمی لبنیات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.