دانلود کتاب Food Colorants: Chemical and Functional Properties (به فارسی: رنگ های خوراکی: خواص شیمیایی و عملکردی) نوشته شده توسط «Carmen Socaciu»
اطلاعات کتاب رنگ های خوراکی: خواص شیمیایی و عملکردی
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: Carmen Socaciu
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 652
حجم کتاب: 12 مگابایت
کد کتاب: 0849393574 , 9780849393570
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب رنگ های خوراکی: خواص شیمیایی و عملکردی
رنگهای غذایی: خواص شیمیایی و عملکردی، با تکیه بر تخصص دانشمندان و محققان بینرشتهای شناخته شده بینالمللی، تصویری یکپارچه از ویژگیهای علمی، عملکرد، و کاربردهای مولکولهای رنگ به عنوان رنگدانه در علوم و فناوری غذایی و همچنین تأثیر آنها بر سلامتی. این کتاب بر روابط ساختار و عملکرد مولکول های رنگدانه برای توضیح بیوسنتز، تغییرات و تخریب در طول ذخیره سازی و پردازش، و تأثیر این تغییرات بر کیفیت و ایمنی تأکید می کند. درک میزان و ماهیت تخریب به انتخاب پارامترهای پردازش بهینه کمک می کند. این کتاب که با مروری بر فیزیک و بیوشیمی رنگ شروع میشود، بر مکانیک پایداری رنگدانه و فراهمی زیستی، و عملکرد آنتیاکسیدانی و پرواکسیدانی تمرکز دارد. این اثر رنگدانه ها را بر سلامت و متابولیسم مرور می کند و نتایج مطالعات in vivo و in vitro را در بر می گیرد. این به وقوع رنگدانه در ماتریس های مواد غذایی و پایداری آنها در طول پردازش و ذخیره سازی می پردازد. فن آوری های مرسوم و همچنین روش های جدید و سازگار با محیط زیست همراه با پیشرفت های اخیر در بیوتکنولوژی برای تولید رنگ ها ارائه شده است. همچنین فصلی در مورد رویکردهای جدید به بیوسنتز رنگها توسط ریزجلبکها، میکروارگانیسمها و مهندسی ژنتیک وجود دارد. مشارکت توجه قابل توجهی به روشهای تحلیلی و پیشرفتهای اخیر در تشخیص رنگهای طبیعی و مصنوعی، کیفیت، کمیت و تخریب آنها در طول پردازش و ذخیرهسازی دارد. این کتاب پوشش جامع خود را با نگاهی به ارزیابیهای ریسک کیفیت و ایمنی و مقررات بینالمللی و همچنین فهرستی از رنگها و افزودنیهای تأیید شده قبلی و جدید تکمیل میکند. مشارکتهای بررسیشده و ارزیابیهای انتقادی ارائهای مختصر و منظم از روابط بین ماهیت شیمیایی و خواص عملکردی رنگدانههای مختلف طبیعی و مصنوعی مورد استفاده برای رنگآمیزی مواد غذایی را تضمین میکند.
دانلود کتاب «رنگ های خوراکی: خواص شیمیایی و عملکردی»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.