علم شیمی

طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری

Flavours and Fragrances: Chemistry, Bioprocessing and Sustainability

دانلود کتاب Flavours and Fragrances: Chemistry, Bioprocessing and Sustainability (به فارسی: طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری) نوشته شده توسط «Ralf Günter Berger»


اطلاعات کتاب طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Ralf Günter Berger

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2010

تعداد صفحه: 649

حجم کتاب: 16 مگابایت

کد کتاب: 9783642080432 , 364208043X

نوبت چاپ: 1st Edition.

توضیحات کتاب طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری

این کتاب مقدمه ای است بر دنیای جذاب مواد شیمیایی معطر، اسانس ها، عطرها و ترکیبات طعم دهنده برای صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی. فن آوری پیشرفته فعلی، استفاده آینده از منابع و رویکردهای بیوتکنولوژیکی برای تولید ترکیبات شیمیایی مربوطه شرح داده شده است. بخش بزرگی به شرح منابع تجدیدپذیر طعم‌ها اختصاص دارد: گیاهان ادویه‌ای، میوه‌های آب و هوای معتدل تا گرمسیری، سبزیجات، گیاهان تخمیر شده و گرم شده. روش‌های تحلیلی، مانند کروماتوگرافی گازی همراه با بینی‌های انسان یا الکترونیکی یا طیف‌سنج جرمی، تشریح شده‌اند و گرایش‌های مصرف‌کننده، جنبه‌های قانونی و ایمنی تشریح شده‌اند. منابع تجدیدپذیر جدید از بیوتکنولوژی می آیند. برای مثال، آنزیم‌ها، بسترهای ارزان قیمت را برای تولید طعم‌های جدید تبدیل می‌کنند. سلول های گیاهی در کشت ممکن است به عنوان یک منبع غنی از ژن های کد کننده فعالیت های متابولیکی در تولیدکنندگان تراریخته عمل کنند. این کتاب برای دانشمندان و مهندسان صنایع غذایی، طعم، عطر و داروسازی و همه محققان مربوطه در دانشگاه بسیار مورد توجه خواهد بود.


This book is an introduction to the fascinating world of aroma chemicals, essential oils, fragrances and flavour compositions for the food, cosmetics and pharmaceutical industry. The present state-of-the-art technology, the future use of resources and biotechnological approaches for the production of the respective chemical compounds are described. A large section is devoted to the description of the renewable resources of flavours: spice plants, fruits from moderate to tropical climates, vegetables, fermented and heated plants. Analytical methods, such as gas chromatography coupled to human or electronic noses or to a mass spectrometer, are outlined and consumer trends, legal and safety aspects are described. Novel renewable resources come from biotechnology. Enzymes, for example, bio-transform cheap substrates to produce flavours de novo; plant cells in culture may serve as a rich resource of genes coding for metabolic activities in transgenic producers. The book will be of great interest to scientists and engineers in the food, flavour, fragrance and pharmaceutical industries and all respective researchers in academia.

دانلود کتاب «طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.