دانلود کتاب Flavours and Fragrances: Chemistry, Bioprocessing and Sustainability (به فارسی: طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری) نوشته شده توسط «Ralf Günter Berger»
اطلاعات کتاب طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Springer
نویسنده: Ralf Günter Berger
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2010
تعداد صفحه: 649
حجم کتاب: 16 مگابایت
کد کتاب: 9783642080432 , 364208043X
نوبت چاپ: 1st Edition.
توضیحات کتاب طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری
این کتاب مقدمه ای است بر دنیای جذاب مواد شیمیایی معطر، اسانس ها، عطرها و ترکیبات طعم دهنده برای صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی و دارویی. فن آوری پیشرفته فعلی، استفاده آینده از منابع و رویکردهای بیوتکنولوژیکی برای تولید ترکیبات شیمیایی مربوطه شرح داده شده است. بخش بزرگی به شرح منابع تجدیدپذیر طعمها اختصاص دارد: گیاهان ادویهای، میوههای آب و هوای معتدل تا گرمسیری، سبزیجات، گیاهان تخمیر شده و گرم شده. روشهای تحلیلی، مانند کروماتوگرافی گازی همراه با بینیهای انسان یا الکترونیکی یا طیفسنج جرمی، تشریح شدهاند و گرایشهای مصرفکننده، جنبههای قانونی و ایمنی تشریح شدهاند. منابع تجدیدپذیر جدید از بیوتکنولوژی می آیند. برای مثال، آنزیمها، بسترهای ارزان قیمت را برای تولید طعمهای جدید تبدیل میکنند. سلول های گیاهی در کشت ممکن است به عنوان یک منبع غنی از ژن های کد کننده فعالیت های متابولیکی در تولیدکنندگان تراریخته عمل کنند. این کتاب برای دانشمندان و مهندسان صنایع غذایی، طعم، عطر و داروسازی و همه محققان مربوطه در دانشگاه بسیار مورد توجه خواهد بود.
دانلود کتاب «طعم ها و عطرها: شیمی، پردازش زیستی و پایداری»