دانلود کتاب Flavor Chemistry and Technology (به فارسی: شیمی طعم و فناوری) نوشته شده توسط « »
اطلاعات کتاب شیمی طعم و فناوری
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
نویسنده:
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
تعداد صفحه: 472
حجم کتاب: 13 مگابایت
کد کتاب: 1-56676-933-7
دانلود کتاب «شیمی طعم و فناوری»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.