علم شیمی

آندوسپرم: زیست شناسی رشدی و مولکولی

Endosperm: Developmental and Molecular Biology

دانلود کتاب Endosperm: Developmental and Molecular Biology (به فارسی: آندوسپرم: زیست شناسی رشدی و مولکولی) نوشته شده توسط «R. C. Brown – B. E. Lemmon (auth.) – Odd-Arne Olsen (eds.)»


اطلاعات کتاب آندوسپرم: زیست شناسی رشدی و مولکولی

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg

نویسنده: R. C. Brown – B. E. Lemmon (auth.) – Odd-Arne Olsen (eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 248

حجم کتاب: 4 مگابایت

کد کتاب: 978-3-540-71234-3

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب آندوسپرم: زیست شناسی رشدی و مولکولی

آندوسپرم مغذی آنژیوسپرمها مهمترین منبع غذا، خوراک دام و مواد خام صنعتی بشر است. این کتاب اولین مروری جامع از زیست شناسی تکوینی و مولکولی آندوسپرم است. متن رشد آندوسپرم غلات از لقاح تا بلوغ را شامل می‌شود، از جمله زیست‌شناسی مولکولی و سلولی فاز سنسیشیال، فرآیند سلولی‌سازی و تعیین سرنوشت سلولی سلول‌های ناحیه اطراف جنین، سلول‌های انتقال پایه، آندوسپرم نشاسته‌ای و سلول‌های آلئورون. علاوه بر این، توسعه آندوسپرم در گونه مدل Arabidopsis thaliana، همراه با پیشرفت اخیر در کشت آندوسپرم در شرایط آزمایشگاهی پوشش داده شده است. ویژگی های خاص آندوسپرم، مانند چاپ، پلی پلوئیدی، مرگ برنامه ریزی شده سلولی و بیوسنتز آنتوسیانین، در فصل های جداگانه توضیح داده شده است. در نهایت، ژن‌ها و مسیرهای اجزای اصلی غذایی آندوسپرم، پروتئین‌های ذخیره‌سازی و نشاسته به تفصیل پوشش داده شده‌اند. هر فصل با شکل ها و نمودارها همراه با متنی است که برای خوانندگان در تمام سطوح با درک اولیه از زیست شناسی سلولی و مولکولی در نظر گرفته شده است.


The nutritive endosperm of angiosperms is mankind’s most important source of food, livestock feed and industrial raw material. This book is the first comprehensive overview of the developmental and molecular biology of endosperm. The text covers cereal endosperm development from fertilization to maturity, including molecular and cell biology of the syncytial phase, the cellularization process and cell fate specification of the embryo surrounding region cells, the basal transfer cells, the starchy endosperm and aleurone cells. In addition, endosperm development in the model species Arabidopsis thaliana is covered, along with recent progress in endosperm in vitro culture. Special features of endosperm, such as imprinting, polyploidy, programmed cell death and anthocyanin biosynthesis, are described in separate chapters. Finally, the genes and pathways for the main nutritional components of endosperm, storage proteins and starch are covered in detail. Each chapter is illustrated with figures and diagrams, accompanied by text intended for readers at all levels with a basic understanding of cell and molecular biology.

دانلود کتاب «آندوسپرم: زیست شناسی رشدی و مولکولی»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.