علم شیمی

دایره المعارف شیمی مواد غذایی جلد 1

Encyclopedia of Food Chemistry Volume 1

دانلود کتاب Encyclopedia of Food Chemistry Volume 1 (به فارسی: دایره المعارف شیمی مواد غذایی جلد 1) نوشته شده توسط «Peter Varelis – Laurence Melton – Fereidoon Shahidi»


اطلاعات کتاب دایره المعارف شیمی مواد غذایی جلد 1

موضوع اصلی: شیمی – شیمی – عمومی و متفرقه

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier

نویسنده: Peter Varelis – Laurence Melton – Fereidoon Shahidi

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2019

تعداد صفحه: 2194 / 2220

حجم فایل: 51.27 مگابایت

کد کتاب: 0128140453 , 9780128140451

توضیحات کتاب دایره المعارف شیمی مواد غذایی جلد 1

دایره المعارف شیمی مواد غذایی آغازگر ایده آلی برای دانشمندان علوم غذایی، محققان، دانشجویان و متخصصان جوانی است که می خواهند خود را با شیمی مواد غذایی آشنا کنند. این کتاب که به خوبی سازماندهی شده، به وضوح نوشته شده است و به وفور ارجاع داده شده است، پایه ای را برای خوانندگان فراهم می کند تا اصول، مفاهیم و تکنیک های مورد استفاده در کاربردهای شیمی مواد غذایی را درک کنند. مقالات توسط متخصصان بین المللی نوشته شده است و طیف گسترده ای از موضوعات از جمله شیمی مواد غذایی، اجزای غذا و تعاملات آنها، خواص (طعم، عطر، بافت)، ساختار غذا، مواد غذایی کاربردی، پردازش، ذخیره سازی، نانوذرات برای استفاده در غذا، آنتی اکسیدان ها را پوشش می دهد. ، واکنش‌های میلارد و استرکر، آلاینده‌های حاصل از فرآیند، و تشخیص تقلب غذایی با انگیزه اقتصادی.

دانشنامه مقدمه‌ای بر موضوعات خاص در زمینه وسیع‌تر در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد. شیمی مواد غذایی، و همچنین کمک به آنها در شناسایی پیوندهای بین موضوعات فرعی مختلف.


Encyclopedia of Food Chemistry is the ideal primer for food scientists, researchers, students and young professionals who want to acquaint themselves with food chemistry. Well-organized, clearly written, and abundantly referenced, the book provides a foundation for readers to understand the principles, concepts, and techniques used in food chemistry applications. Articles are written by international experts and cover a wide range of topics, including food chemistry, food components and their interactions, properties (flavor, aroma, texture) the structure of food, functional foods, processing, storage, nanoparticles for food use, antioxidants, the Maillard and Strecker reactions, process derived contaminants, and the detection of economically-motivated food adulteration.

The encyclopedia will provide readers with an introduction to specific topics within the wider context of food chemistry, as well as helping them identify the links between the various sub-topics.

دانلود کتاب «دایره المعارف شیمی مواد غذایی جلد 1»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.

دیدگاهتان را بنویسید