علم شیمی

تنوع در جو: Hordeum vulgare

Diversity in Barley: Hordeum vulgare

دانلود کتاب Diversity in Barley: Hordeum vulgare (به فارسی: تنوع در جو: Hordeum vulgare) نوشته شده توسط «Roland von Bothmer – Theo van Hintum – Helmut Knüpffer and Kazuhiro Sato (Eds.)»


اطلاعات کتاب تنوع در جو: Hordeum vulgare

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Elsevier Science

نویسنده: Roland von Bothmer – Theo van Hintum – Helmut Knüpffer and Kazuhiro Sato (Eds.)

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2003

تعداد صفحه: 3-280

حجم کتاب: 22 مگابایت

کد کتاب: 9780444505859 , 0444505857 , 1865843830

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب تنوع در جو: Hordeum vulgare

تنوع ژنتیکی یکی از منابع اصلی حیات بشر است. امنیت غذایی تا حد زیادی به در دسترس بودن و استفاده از این تنوع بستگی دارد که برای کشورها و شرکت ها اهمیت استراتژیک دارد. بنابراین، حفاظت و استفاده از تنوع زیستی در حال حاضر یک منطقه فوری بحث و نگرانی جهانی است.
جو یک محصول عمده در جهان است که برای غذا، خوراک و مالت استفاده می شود و دارای اهمیت مذهبی و قومی گسترده ای است. این محصول در دوران نوسنگی در جنوب غربی آسیا اهلی شد و به سرعت تحت کشت در مناطق جدید گسترش یافت. امروزه یکی از گسترده ترین و سازگارترین محصولات زراعی است که در شرایط متضاد ادافیک رشد می کند. سازگاری با محیط های جدید، شیوه های مختلف کشاورزی و انتخاب برای استفاده های مختلف بیشتر به الگوی تنوع پیچیده افزوده است.
آیا اصلاً می توان تصویر کاملی از تنوع در یک محصول یا گونه های وحشی ارائه داد؟ آیا ما با افزودن فناوری‌های جدید، تنها بخش‌هایی از تنوع را آشکار می‌کنیم؟ آیا مجموعه های مختلف داده ها تصاویر مشابه یا متناقضی از تنوع ژنتیکی را نشان می دهند؟ آیا اندازه بزرگ ژنوم نقش جو به عنوان ارگانیسم مدل را در این روزهای توالی فعلی کاهش می دهد؟ یا آیا هنوز دلایل عمده ای برای ادامه کار با این محصول زیبا وجود دارد؟
هدف این کتاب پوشش موضوع پیچیده تنوع در زمان و مکان در یک محصول واحد است: جو. دانشمندان برجسته از زمینه های مختلف، کل الگوی تنوع را در مجموعه های مختلف شخصیت ها توصیف می کنند و تلاش برای ترکیبی به یک تصویر جامع انجام می شود. این کتاب راه هایی را برای استفاده از دستاوردهای مطالعات تنوع در تحقیقات آینده و برنامه های اصلاحی پیشنهاد می کند.


Genetic diversity is one of the main resources sustaining human life. Food security largely depends on the availability and utilization of this diversity, which is of strategic importance for countries and companies. Conservation and utilization of biodiversity is thus currently an urgent area of global debate and concern.
Barley is a major crop in the world used for food, feed and malt, and with a wide religious and ethnic importance. The crop was domesticated in Neolithic time in SW Asia and spread rapidly under cultivation to new areas. Nowadays it is one of the most widespread and widely adapted crops grown under contrasting edaphic conditions. Adaptations to new environments, different agricultural practices and selection for different uses have further added to the complex diversity pattern.
Is it at all possible to give a complete picture of the diversity in a crop or wild species? Are we, by adding new technologies, only revealing parts of the diversity? Do different sets of data show similar or conflicting pictures of genetic diversity? Will the large genome size reduce the role of barley as a model organism in these current sequencing days? Or, are there still major reasons to continue to work with this beautiful crop?
The aim of this book is to cover the complex issue of diversification in time and space in a single crop: barley. Leading scientists from various fields describe the entire variation pattern in different sets of characters and an attempt is made for a synthesis to a holistic picture. The book proposes ways to use the achievements of diversity studies in future research and breeding programmes.

دانلود کتاب «تنوع در جو: Hordeum vulgare»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.