دانلود کتاب Design & Development of Biological, Chemical, Food and Pharmaceutical Products (به فارسی: طراحی و توسعه محصولات بیولوژیکی، شیمیایی، غذایی و دارویی) نوشته شده توسط «Johannes A. Wesselingh – Soren Kiil – Martin E. Vigild»
اطلاعات کتاب طراحی و توسعه محصولات بیولوژیکی، شیمیایی، غذایی و دارویی
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley
نویسنده: Johannes A. Wesselingh – Soren Kiil – Martin E. Vigild
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2007
تعداد صفحه: 310
حجم کتاب: 8 مگابایت
کد کتاب: 9780470061541 , 9780470061558 , 9780470517789 , 0470061545 , 0470061553
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب طراحی و توسعه محصولات بیولوژیکی، شیمیایی، غذایی و دارویی
طراحی و توسعه محصولات بیولوژیکی، شیمیایی، غذایی و دارویی از مواد درسی دوره نویسندگان در طراحی محصولات شیمیایی و بیوشیمیایی که سال ها در دانشگاه فنی دانمارک اجرا می شود، ایجاد شده است. این کتاب از سالها تجربه نویسندگان در دانشگاه و صنعت استفاده میکند تا مقدمهای قابل دسترس در این زمینه ارائه کند، و به توسعه محصول بهعنوان موضوعی به خودی خود بهجای حاشیهای از مهندسی فرآیند نزدیک شود. در این حوزه موضوعی، تجربه عملی کلیدی است یادگیری و این کتاب درسی مثالها و تکنیکهایی را ارائه میکند تا به دانشآموز کمک کند تا از پروژههای خود بهترین نتیجه را بگیرد. طراحی و توسعه محصولات بیولوژیکی، شیمیایی، غذایی و دارویی با هدف کمک به دانش آموزان در ایجاد عادات کاری خوب برای توسعه محصول است. دانشآموزان با نمونههایی از مشکلات واقعی که ممکن است به عنوان مهندس با آنها مواجه شوند، به چالش کشیده میشوند. این کتاب منحصر به فرد که با لحنی غیررسمی و دانشجوپسند نوشته شده است، شامل نمونههایی از محصولات و تجربیات واقعی از شرکتهای واقعی است تا موضوع را برای دانشآموز زنده کند و همچنین در جای خود قرار دهد. تاکید بر حل مسئله و یادگیری تیمی برای ایجاد پایه ای برای آینده در صنعت. این کتاب شامل مقدمه ای بر موضوع علوم کلوئیدی است که در توسعه محصول مهم است، اما در بسیاری از برنامه های درسی مورد غفلت قرار گرفته است. دانش حساب مهندسی و شیمی فیزیک پایه و همچنین شیمی معدنی و آلی پایه فرض می شود. متنی ارزشمند برای دانشجویان طراحی محصول در مهندسی شیمی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی، علوم دارویی و توسعه محصول. * از مثال ها و مطالعات موردی بسیاری که از طیف وسیعی از صنایع گرفته شده است استفاده می کند. * توسعه محصول را بهعنوان موضوعی به خودی خود بهجای حاشیهای از مهندسی فرآیند میبیند. بر رویکرد حل مسئله و یادگیری تیمی تأکید میکند. * مقداری دانش از حساب دیفرانسیل و انتگرال، شیمی فیزیک پایه و پدیده های انتقال اولیه و همچنین برخی از شیمی معدنی و آلی را فرض می کند.
دانلود کتاب «طراحی و توسعه محصولات بیولوژیکی، شیمیایی، غذایی و دارویی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.