دانلود کتاب Dairy Chemistry and Biochemistry (به فارسی: شیمی و بیوشیمی لبنیات) نوشته شده توسط «Patrick F. Fox – Paul McSweeney»
اطلاعات کتاب شیمی و بیوشیمی لبنیات
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Blackie Academic & Professional
نویسنده: Patrick F. Fox – Paul McSweeney
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 1998
تعداد صفحه: 396
حجم کتاب: 16 مگابایت
کد کتاب: 0412720000 , 9780412720000
نوبت چاپ: 1st ed
توضیحات کتاب شیمی و بیوشیمی لبنیات
این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئینها، لاکتوز، نمکها، ویتامینها) و جنبههای شیمیایی خانوادههای اصلی محصولات لبنی ارائه میکند. همچنین جنبه های کاربردی مانند تغییرات ناشی از گرما و استفاده از آنزیم ها و خواص فیزیکی اصلی را پوشش می دهد. این مرور مختصر باید برای همه دانشمندان و دانشجویان رشته لبنیات ارزشمند باشد.
دانلود کتاب «شیمی و بیوشیمی لبنیات»