علم شیمی

شیمی و بیوشیمی لبنیات

Dairy Chemistry and Biochemistry

دانلود کتاب Dairy Chemistry and Biochemistry (به فارسی: شیمی و بیوشیمی لبنیات) نوشته شده توسط «Patrick F. Fox – Paul McSweeney»


اطلاعات کتاب شیمی و بیوشیمی لبنیات

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Blackie Academic & Professional

نویسنده: Patrick F. Fox – Paul McSweeney

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 1998

تعداد صفحه: 396

حجم کتاب: 16 مگابایت

کد کتاب: 0412720000 , 9780412720000

نوبت چاپ: 1st ed

توضیحات کتاب شیمی و بیوشیمی لبنیات

این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئین‌ها، لاکتوز، نمک‌ها، ویتامین‌ها) و جنبه‌های شیمیایی خانواده‌های اصلی محصولات لبنی ارائه می‌کند. همچنین جنبه های کاربردی مانند تغییرات ناشی از گرما و استفاده از آنزیم ها و خواص فیزیکی اصلی را پوشش می دهد. این مرور مختصر باید برای همه دانشمندان و دانشجویان رشته لبنیات ارزشمند باشد.


The book provides a comprehensive description of the principal constituents of milk (water, lipids, proteins, lactose, salts, vitamins) and of the chemical aspects of principal families of dairy products. It also covers applied aspects, such as heat-induced changes and the use of enzymes, and principal physical properties. This concise overview should be of value to all dairy scientists and students.

دانلود کتاب «شیمی و بیوشیمی لبنیات»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.