دانلود کتاب Common Fragrance Flavor Materials (به فارسی: مواد طعم دهنده عطر رایج) نوشته شده توسط «Horst Surburg – Johannes Panten»
اطلاعات کتاب مواد طعم دهنده عطر رایج
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: Horst Surburg – Johannes Panten
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2006
تعداد صفحه: 325
حجم کتاب: 2 مگابایت
کد کتاب: 9783527313150 , 352731315X
نوبت چاپ: 5
توضیحات کتاب مواد طعم دهنده عطر رایج
شروع خوبی در شیمی طعم و عطر داشته باشید!
این کتاب بررسی آن دسته از عطرها و مواد طعم دهنده طبیعی و مصنوعی را ارائه می دهد که به صورت تجاری در دسترس، تولید و در مقیاس نسبتاً بزرگ استفاده می شوند و به دلیل ویژگی های حسی خاص خود، به عنوان مثال، بو، مواد مهمی برای ایجاد ترکیبات عطر و طعم هستند. ، طعم این اطلاعات در مورد خواص آنها، روش های به کار رفته در ساخت آنها و زمینه های کاربرد آنها ارائه می دهد. این نسخه پنجم کلاسیک “بائر-گاربه” است.
معرفی عالی و مختصر این صنعت منحصر به فرد با اطلاعات گسترده در مورد تقریباً 500 مورد از پرکاربردترین ترکیبات عطر و طعم دنبال می شود. نام ها، فرمول مولکولی، داده های فیزیکی، توضیحات بو و طعم، موارد استفاده و تعدادی از فرآیندها. برای تولید در مقیاس بزرگتر مواد شیمیایی، همگی گنجانده شده است. فصول متوالی به اسانس ها، ترشحات حیوانی، کنترل کیفیت، سم شناسی و ادبیات می پردازد. فرمول، نام و شاخص شماره ثبت CAS یک افزودنی ارزشمند و به موقع است.
-عطرساز و طعم دهنده
“…داده هایی که معمولاً باید از بسیاری از کتاب های مختلف انتخاب شوند، در یک منبع با این کتاب در دسترس هستند… با بیش از 800 نقل قول در سراسر متن، این منبع اطلاعاتی تقریباً پایان ناپذیر است.”
-مواد یورو
This book presents a survey of those natural and synthetic fragrance and flavor materials which are commercially available, produced and used on a relatively large scale and which are important ingredients for the creation of fragrance and flavor compositions because of their specific sensory characteristics, e.g., smell, taste. It provides information on their properties, methods employed in their manufacture, and their areas of application. This is the 5th edition of the classic “Bauer-Garbe”.
“…The excellent and concise introduction to this unique industry is followed by extensive information on nearly 500 of the most used fragrance and flavor compounds. Names, molecular formula, physical data, odor and flavor descriptions, uses, and a number of processes for the larger scale production of chemicals are all included. Successive chapters deal with essential oils, animal secretions, quality control, toxicology and literature. The formula, name and CAS registry number index are an invaluable and timely addition.”
—Parfumer and Flavorist
“…Data that would normally have to be selected from many different books are available in one source with this book…with over 800 citations throughout the text, this is a nearly inexhaustible source of information.”
—Euromaterials
دانلود کتاب «مواد طعم دهنده عطر رایج»
برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.