دانلود کتاب Chiral separation techniques. A practical approach (به فارسی: تکنیک های جداسازی کایرال یک رویکرد عملی) نوشته شده توسط «Ganapathy Subramanian»
اطلاعات کتاب تکنیک های جداسازی کایرال یک رویکرد عملی
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: Ganapathy Subramanian
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2000
تعداد صفحه: 358
حجم کتاب: 6 مگابایت
کد کتاب: 9783527298754 , 3527298754
نوبت چاپ: 2
توضیحات کتاب تکنیک های جداسازی کایرال یک رویکرد عملی
این یک دنباله کاملاً اصلاح شده و به روز شده برای “رویکرد عملی به جداسازی کایرال توسط کروماتوگرافی مایع” توسط همان ویرایشگر است. دامنه به تکنیکهای بیشتر جداسازی کایرال مانند الکتروفورز، جداسازی غشایی یا سنجشهای بیولوژیکی گسترش یافته است. تاکید بیشتر بر تکنیک های جداسازی مقدماتی است.
از بررسی های نسخه قبلی:
“تیمی از کارشناسان از آزمایشگاههای دانشگاهی و صنعتی در سراسر جهان یافتهها و تجربیات خود را جمعآوری کردهاند تا این کتاب کمکی استثنایی به موقع و منحصر به فرد در این زمینه باشد.” – مجله اروپایی متابولیسم دارو
“توده متراکم اطلاعات موجود در این کتاب آن را به یک منبع ارزشمند تبدیل می کند…” –تحقیق مهندسی شیمی “… این یک افزوده ارزشمند به ادبیات کایرال در حال گسترش است و کتاب باید برای کسانی که در این زمینه کار می کنند ارزشمند باشد. این زمینه” –The Analyst
From reviews of the previous edition:
“A team of experts from academic and industrial laboratories throughout the world have compiled their findings and experience to make this book an exceptionally timely and unique contribution to the field” –European Journal of Drug Metabolism
“The dense mass of information contained in this book will make it a valuable resource…” –Chemical Engineering Research “… this is a worthwhile addition to the expanding chiral literature and the book should be of value to those working in this field” –The Analyst
دانلود کتاب «تکنیک های جداسازی کایرال یک رویکرد عملی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.