دانلود کتاب Chemistry of Crop Protection (به فارسی: شیمی حفاظت از محصولات زراعی) نوشته شده توسط «Günther Voss – Gerardo Ramos»
اطلاعات کتاب شیمی حفاظت از محصولات زراعی
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: Wiley-VCH
نویسنده: Günther Voss – Gerardo Ramos
زبان: English
فرمت کتاب: djvu (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2003
تعداد صفحه: 393
حجم کتاب: 4 مگابایت
کد کتاب: 3527305408 , 9783527305407
توضیحات کتاب شیمی حفاظت از محصولات زراعی
تقاضاهای روزافزون برای حفاظت از محیط زیست و مصرف کننده چالشی مستمر برای تحقیق، توسعه و تنظیم مواد شیمیایی حفاظت از محصولات است.
این کتاب به طور انحصاری سی سخنرانی دعوت شده را که در دهمین کنگره بین المللی IUPAC در مورد شیمی حفاظت از محصولات در آگوست 2002 برگزار شد، مستند می کند. این مشارکت های ویرایش شده به شکل بررسی و ارائه نتایج تحقیقات اصلی است. آنها جنبه های اساسی زیست شناسی، شیمی، بیوشیمی و بیولوژی مولکولی بیماری، عوامل کنترل علف های هرز و حشرات، و همچنین مسائل اقتصادی، جنبه های تولید، فرمولاسیون و کاربرد، و تحولات نظارتی اخیر در حفاظت از محیط زیست و مصرف کننده را پوشش می دهند.
برای کتابخانههای تحقیقاتی صنعتی و دانشگاهی در حمایت از بخشهای تحقیق و توسعه با جدیدترین اطلاعات منحصر به فرد، ارزشمند است.
This book exclusively documents thirty invited lectures held at the 10th IUPAC International Congress on the Chemistry of Crop Protection in August 2002. These edited contributions take the form of reviews and presentations of original research results. They cover fundamental aspects of biology, chemistry, biochemistry and molecular biology of disease, weed and insect control agents, as well as economic issues, aspects in production, formulation and application, and recent regulatory developments in environmental and consumer protection.
Invaluable for industrial and academic research libraries in support of their R&D departments with the latest, exclusive information.
دانلود کتاب «شیمی حفاظت از محصولات زراعی»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.