علم شیمی

شیمی کربوهیدرات و بیوشیمی: ساختار و مکانیسم

Carbohydrate Chemistry and Biochemistry: Structure and mechanism

دانلود کتاب Carbohydrate Chemistry and Biochemistry: Structure and mechanism (به فارسی: شیمی کربوهیدرات و بیوشیمی: ساختار و مکانیسم) نوشته شده توسط «M.L. Sinnott»


اطلاعات کتاب شیمی کربوهیدرات و بیوشیمی: ساختار و مکانیسم

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Royal Society of Chemistry

نویسنده: M.L. Sinnott

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2007

تعداد صفحه: 772

حجم کتاب: 10 مگابایت

کد کتاب: 9780854042562 , 0854042563

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب شیمی کربوهیدرات و بیوشیمی: ساختار و مکانیسم

این کتاب درسی فارغ التحصیل اطلاعاتی در مورد ساختار و مکانیسم‌های شیمی، بیوشیمی یا پردازش کربوهیدرات‌ها در اختیار محققان تازه‌کار قرار می‌دهد. این کتاب حاوی همه چیزهایی است که خواننده باید در مورد یک پروژه تحقیقاتی کربوهیدرات غیر مصنوعی بداند.

این کتاب پوشش عالی شیمی کربوهیدرات ها و بیوشیمی، به ویژه از جمله اصول واکنش پذیری، در صنایع فرآیندی، مانند خمیر کاغذ را ارائه می دهد. ، کاغذ و غذا همچنین از مفاهیم مشابه برای توصیف واکنش آنزیمی و غیر آنزیمی استفاده می کند.


This graduate text book provides researchers new to the subject with information on the structure and mechanisms in the chemistry, biochemistry or processing of carbohydrates. The book contains everything the reader needs to know about a non-synthetic carbohydrate research project.

It gives excellent coverage of carbohydrate chemistry and biochemistry, particularly including the principles of reactivity, in the process industries, such as pulp, paper and food. It also employs use of the same concepts to describe enzymic and non-enzymic reacticity.

دانلود کتاب «شیمی کربوهیدرات و بیوشیمی: ساختار و مکانیسم»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.