علم شیمی

آنتوسیانین در برگ

Anthocyanins in Leaves

دانلود کتاب Anthocyanins in Leaves (به فارسی: آنتوسیانین در برگ) نوشته شده توسط «Kevin Gould – David Lee»


اطلاعات کتاب آنتوسیانین در برگ

موضوع اصلی: علم شیمی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Academic Press

نویسنده: Kevin Gould – David Lee

زبان: English

فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2002

تعداد صفحه: 1-212

حجم کتاب: 12 مگابایت

کد کتاب: 978-0-12-005937-9

توضیحات کتاب آنتوسیانین در برگ

آنتوسیانین ها رنگدانه های موجود در برگ ها و میوه ها هستند که به آنها رنگ می دهند. به عنوان مثال، رنگ قرمز توت فرنگی، یا برگ های قرمز در پاییز. اگرچه این رنگدانه‌ها به‌ویژه در شاخ و برگ‌های پاییزی درختان برگ‌ریز و در رشد گیاهان جنگل‌های بارانی استوایی برجسته هستند، اما پس از قرار گرفتن در معرض تنش‌های محیطی یا زیستی در برگ‌های بسیاری از گونه‌ها نیز یافت می‌شوند. اگرچه کنترل سنتز آنتوسیانین در اندام‌های رویشی مدت‌ها مورد مطالعه قرار گرفته است و یک سیستم مدل در ژنتیک مولکولی گیاهی است، عملکردهای بالقوه این رنگدانه‌ها در برگ‌ها تا حد زیادی نادیده گرفته شده است. این جلد اطلاعات جدیدی را از متخصصان در زمینه‌های ژنتیک، بیوشیمی، زیست‌شناسی مولکولی، بوم‌شناسی فیزیولوژیکی و توسعه گیاه جمع‌آوری می‌کند و بستری برای بحث درباره فرضیه‌های احتمالی عملکرد آنتوسیانین در این اندام‌های رویشی فراهم می‌کند. * اولین جلد جامع در مورد عملکرد آنتوسیانین ها در گیاهان * نوشته شده توسط مقامات معتبر بین المللی در لبه پیشرو علم مربوطه * برای بیش از 30 سال، مجموعه ها از شهرت عالی برخوردار بوده اند.


Anthocyanins are the pigments in leaves and fruits that give them their colour; for example, the red colour of strawberries, or red leaves in autumn. Although these pigments are especially prominent in the autumn foliage of deciduous trees and in the growth flushes of tropical rainforest plants, they are also found in the leaves of many species after exposure to environmental or biotic stresses. Although the control of anthocyanin synthesis in vegetative organs has long been studied, and is a model system in plant molecular genetics, potential functions of these pigments in leaves have been largely ignored. This volume pulls together new information from experts in the fields of genetics, biochemistry, molecular biology, physiological ecology and plant development, providing a platform to discuss putative hypotheses for anthocyanin function in these vegetative organs. * First comprehensive volume on the function of anthocyanins in plants * Written by internationally recognized authorities at the leading edge of the relevant science * For over 30 years, series has enjoyed a reputation for excellence

دانلود کتاب «آنتوسیانین در برگ»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.