دانلود کتاب Handbook of Herbs and Spices (به فارسی: کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات) نوشته شده توسط «K V Peter»
اطلاعات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات
موضوع اصلی: علم شیمی
نوع: کتاب الکترونیکی
ناشر: CRC Press
نویسنده: K V Peter
زبان: English
فرمت کتاب: pdf (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)
سال انتشار: 2004
تعداد صفحه: 360
حجم کتاب: 3 مگابایت
کد کتاب: 9780849325359 , 9781855737211 , 9781855738355 , 0849325358 , 1855737213 , 9780203023945
نوبت چاپ: 1
توضیحات کتاب کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات
مرجع افرادی که در مطالعه، کشت، تجارت و استفاده از ادویه جات و گیاهان دخیل هستند عمدتاً توسط دانشمندان علوم گیاهی و دارویی از هند و سایر کشورهای گرمسیری نوشته شده است. بخش اول به فواید سلامتی و استفاده از گیاهان و ادویه ها به عنوان ضد میکروبی و آنتی اکسیدان می پردازد. در میان بحثها، غربالگری برای اثرات سلامتی گیاهان و گیاهان و ادویههای کم مصرف است. دومی اطلاعات دقیق در مورد ادویه جات ترشی جات با شرح مختصری، طبقه بندی، تولید، کشت، حمل و نقل پس از برداشت، موارد استفاده در فرآوری مواد غذایی، ساختار شیمیایی و خواص عملکردی ترکیبات مهم استخراج شده و مشخصات کیفی ارائه می دهد. منتشر شده توسط CRC Press و Woodhead Publishing.
دانلود کتاب «کتاب راهنمای گیاهان و ادویه جات ترشی جات»

برای دریافت کد تخفیف ۲۰ درصدی این کتاب، ابتدا صفحه اینستاگرام کازرون آنلاین (@kazerun.online ) را دنبال کنید. سپس، کلمه «بلیان» را در دایرکت ارسال کنید تا کد تخفیف به شما ارسال شود.