زیست شناسی

سرکه های دنیا

Vinegars of the World

دانلود کتاب Vinegars of the World (به فارسی: سرکه های دنیا) نوشته شده توسط «Lisa Solieri – Paolo Giudici»


اطلاعات کتاب سرکه های دنیا

موضوع اصلی: زیست شناسی و سایر علوم طبیعی

نوع: کتاب الکترونیکی

ناشر: Springer

نویسنده: Lisa Solieri – Paolo Giudici

زبان: english

فرمت کتاب: PDF (قابل تبدیل به سایر فرمت ها)

سال انتشار: 2009

تعداد صفحه: 320 / 304

حجم فایل: 3.62 مگابایت

کد کتاب: 8847008654 , 9788847008656

نوبت چاپ: 1

توضیحات کتاب سرکه های دنیا

اهمیت سرکه ها بسیار فراتر از جنبه صرفا اقتصادی آنهاست: آنها در واقع نتیجه منابع و فرهنگ محیطی، سنت و علم هستند. منشا سرکه در طلوع تاریخ بشر، همراه با آغاز کشاورزی و کشف تخمیر الکلی میوه ها، غلات و سبزیجات گم شده است. این کتاب که توسط متخصصان و دانشمندان فعال در این زمینه نوشته شده و با تصاویر و جداول متعددی غنی شده است، به وضوح برخی از انواع اصلی سرکه تولید شده در جهان را با جنبه‌های خاصشان توصیف می‌کند. به طور خاص، فناوری سرکه و میکروبیولوژی به طور گسترده مورد بررسی قرار می گیرد. نامگذاری میکروارگانیسم های درگیر با توجه به طبقه بندی فعلی به روز شده است.


The importance of vinegars goes far beyond their merely economic aspect: they are in fact the result of environmental resources and culture, of tradition and science. The origin of vinegar is lost in the dawn of human history, together with the beginning of agriculture and the discovery of alcoholic fermentation of fruits, cereals and vegetables. This book, written by experts and scientists working in the field and enriched by several images and tables, clearly describes some of the main types of vinegar produced in the world in their peculiar aspects. In particular, vinegar technology and microbiology are dealt with extensively. The nomenclature of the microorganisms involved has been updated according to the current taxonomy.

دانلود کتاب «سرکه های دنیا»

مبلغی که بابت خرید کتاب می‌پردازیم به مراتب پایین‌تر از هزینه‌هایی است که در آینده بابت نخواندن آن خواهیم پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید